Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Da li je IPTV kriv za veliko ADSL usporenje ?
STRANA 1 OD 1
Panta019 Da li je IPTV kriv za veliko ADSL usporenje ? 22.10.2008. 22:47 T12771

status: user
broj poruka: 1583
Korisnik sam Beotel ADSL 512/64 u Zajecaru. Ovaj probem imaju i drugi korisnici Beotela a neki od njih i nekoliko dana pre mene (kada je krenuo IPTV). Forum Beotela je poceo da se puni sa nasim kuknjavama. Kod mene je od juce brzina vecim delom dana i deo noci osetno manja. Desava se da i juce i danas posle podneva brzina padne na nekih 37kb/s i do 19h uvece dodje do ispod 20kb/s.

Na Beotelovom forumu jedan lik je napisao da je njegov izvor u Lelekomu njemu rekao da Lelekom ima velikih problema sa IPTV i da preveliki protok ide na njega a za ADSL sta ostane a to je vrlo malo.

Voleo bih da znam da li i korisnici drugih ADSL provajdera imaju ovaj problem ili samo Beotel ?

I pijan i trezan za kompjuter vezan.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter re 22.10.2008. 22:56 #76542

broj poruka: 8138
ja koristim ADSL SezamPro 512/64 i sve mi ok otvara stranice.Jedino sto mogu da se pozalim da sam danas primetio na pcberzi da jako sporo otvara stranice,cekam po 20-30sek da bi nesto otvorio!

Panta019 Download burazere, download. Ne surfing. 22.10.2008. 23:18 #76548

broj poruka: 1583

I pijan i trezan za kompjuter vezan.

Dzoni665 ... 22.10.2008. 23:45 #76553

broj poruka: 704
Ne znam da li je ip tv ali neki ku*ac jeste.... desava se i meni u zadnjih par dana da brzina padne cak i na 7KB/s, to je bio problem prekjuce, danas nisam nista download, ali i kad gledam klipove sa youtube-a ne mogu da ih gledam normalno... ne moze da skida i da ja gledam u isto vreme kao sto je normalno za 512/64... tako da nisi jedini....
Lelekom adsl bgd...
I jedan drugar koji je juce uzeo net preko lelekoma takodje, ne moze sve klipove... retko koji moze.... tako da definitivno problema ima...
pozz
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nece, nece pa stane :)

Scyter re 23.10.2008. 09:30 #76587

broj poruka: 8138
sorry!Download mi je oko 50kb/s.Kod mene nema nikakvog problema.

ssinger Ni kod mene nema problema 23.10.2008. 15:58 #76604

broj poruka: 161
Ja sam na Telekomu (512/64) i download mi je oko 57 Kb/s

Windows Vista ZAKON!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs