Pa mislim, nece skoro!?! Do kraja ove god.!? Pa to je za dva i po meseca, to je skoro ako bude tada. Samo nek oni nastave da planiraju pa kad god bude dobro doslo je!
:: karikiram izjavu jednog od sefova/direktora u Telekomu koji se bavim ovim :: :: Planira se prelazak na min. 2 Mbit/s tek nakon pokrivanja cele zemlje, nece skoro, mada se ocekuje za kraj ove ili pocetak naredne godine.. :: :: :: - A N G E L -
meni su od 2000-te pa do avgusta ove godine obecavali digitalnu liniju. Kada god sam se zalio-molio-kumio, odgovor je bio: nema problema gospodine, do kraja (ove?) godine vasa tel. linija ce biti prebacena na digitalnu centralu. U medjuvremenu na Internet sam se kacio pri 21k i bivao diskonektovan otprilike svakih 3 minuta - jedva sam uspevao da procitam `headers` e-mail poruka na webmail-u.
:: :: :: :: meni su od 2000-te pa do avgusta ove godine obecavali digitalnu liniju. Kada god sam se zalio-molio-kumio, odgovor je bio: nema problema gospodine, do kraja (ove?) godine vasa tel. linija ce biti prebacena na digitalnu centralu. U medjuvremenu na Internet sam se kacio pri 21k i bivao diskonektovan otprilike svakih 3 minuta - jedva sam uspevao da procitam `headers` e-mail poruka na webmail-u.
Haahahahahahahah.......boles`. Dobićemo 2 MB, kad budemo dobili. Mislim da je dosta tema o tome. Sve nešto rekla kazala. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bila jednom jedna baba :: dosadan joj bio život :: nije znala šta da radi... :: pa se konektovala... :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Bila jednom jedna baba :: dosadan joj bio život :: nije znala šta da radi... :: pa se konektovala... :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: Cini mi se da je rec o pesmi Korni Grupe (Trla baba lan). Da joj prodje, da joj proooodje daaaan!
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.