ne radim u telenoru kamo lepe srece... preporodio bih se a i nikada u zivotu mi ne bi palo na pamet da na forumu reklamiram 3g net kad ne mozes da zivis od reklama na tv programu.
Rekao sam kome stvarno treba, misleci rad na terenu, na mestima gde je nedostupna wifi mreza i tome slicno ne za svakodnevno i celodnevno koriscenje.
Ovo sam uzeo da proverim da li moze da radi na mac os-u nisam ga uzeo da bi ga vratio posle mesec dana inace je basnoslovno skup.
:: :: :: ovaj mora da radi u telenoru....ja cuo na mnogo strana da puca, nema domet cas radi cas neradi. :: kad bude ovakav rezultat uzimam g :: :: http://www.speedtest.net/result/339535699.pn :: :: inace ovo je na sbb-prepai :: :: edit...cuj malo veci ping..mozes da igras online sah (al samo sa nekim dedom kome vreme neznaci nista)
Ne pada mi tesko da priznam da mi je internet brz,veruj mi.Sve ima svoju cenu pa i ovaj moj paket:3Mbps-Flat(25 eura+5 pretplata za telefon).....Re:I meni su pokusali da uvale nesta slicno dolje u Pljevljima ali ne bih nikome preporucio ovo sto je zzarko uzeo.......
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.