Dobio sam informacije da je doslo do problema pri realizaciji sa IP-TV i ADSL2 inace je planirano 4x veci protok. Dakle, ocekuje se 2x jaci link od SBB, ali je doslo do neplaniranih problema. Izvor je od strane nekih sefova u Telekomu...javljam ako ima novosti...
Nemoj da verujes u sve sto cujes. Moje je misljenje da je to verovatno informacija u stilu rekla - kazala.
Ne verujem da ce se bilo sta na bolje sa brzinom interneta promeniti dokle kod ne zazivi pravilnik koji je ratel juce doneo a koji dozvoljava i drugim provajderima da prave direktne linkove ka inostranstvu nezavisno od Lelekoma. Mada ne bih bio iznenadjen ako se oduzi primena ovog pravilnika jer nije nemoguca situacija da lelekom pocne da lobira da se odugovlaci njegova primena.
:: Dobio sam informacije da je doslo do problema pri realizaciji sa IP-TV i ADSL2 inace je planirano 4x veci protok. Dakle, ocekuje se 2x jaci link od SBB, ali je doslo do neplaniranih problema. Izvor je od strane nekih sefova u Telekomu...javljam ako ima novosti.. :: :: :: - A N G E L -
Internet pojeftinjenje stupa na snagu...Nista jos nije receno za dupliranje ali su na vestima najavili pojeftinjenje interneta i dozvolu od Ratel-a da ostali provajderi imaju slobodu da otkupljuju linkove ka inostranstvu!To moze da rezultira i povecanje brzine neta posto je zvanicno ova vest objavljena! Inace s_ebali su nas za fixnu telefoniju!Uzas,sve sami lopovi!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.