Lelekomu je odobreno povecanje cena usluga u fiksnoj telefoniji, da bi se cene u Srbiji izjednacile sa cenama u regionu. Da li to znaci da ce i cene interneta da se izjednace sa cenama u regionu???
A to je odobrio RATEL i predsedavajuci, prof. sa ETF-a Jovan Radunovic, nekada fin i pravican, a sad ocito na platnom spisku Telekoma. Grozim se nad cinjenicom kako se ljudi promene kada se dokopaju polozaja pa sada bi da nagrebu ono sto su propustili radeci posteno i po moralnim normama...a objasnjenje je glupo do bola. Jednom recju SRAMOTA, kao i plate direktora, zamenika, upravnih odbora a koje se krecu od 100.000-400.000 RSD a najvecim delom to obezbedjuje nizi i srednji stalez. Sve sami lopovi i malogradjani...Telekom, Naftagas, EPS, PTT, GSP...u samom vrhu su najgori ljudi iz sivh stranaka: DS, DSS, G17, SRS, SPS...sve su to polukriminalne organizacije...najveci dobitak za SER bi bilo da kada je sivh 250 poslanika u skupstini neki terorista digne u vazduh zgradu sa svima njima djuture, ucinili bi Principovsku uslugu postenim ljudima...ogorcen sam na sve te seljobere iz svih postojecih stranaka, sve su to ista go*na
Е, Машино, ова ти је златна! Незналице, покварењаци, и сл. Ко беше имаше потпис: `Парадајз република` на форуму?
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: A to je odobrio RATEL i predsedavajuci, prof. sa ETF-a Jovan Radunovic, nekada fin i pravican, a sad ocito na platnom spisku Telekoma. Grozim se nad cinjenicom kako se ljudi promene kada se dokopaju polozaja pa sada bi da nagrebu ono sto su propustili radeci posteno i po moralnim normama...a objasnjenje je glupo do bola. Jednom recju SRAMOTA, kao i plate direktora, zamenika, upravnih odbora a koje se krecu od 100.000-400.000 RSD a najvecim delom to obezbedjuje nizi i srednji stalez. Sve sami lopovi i malogradjani...Telekom, Naftagas, EPS, PTT, GSP...u samom vrhu su najgori ljudi iz sivh stranaka: DS, DSS, G17, SRS, SPS...sve su to polukriminalne organizacije...najveci dobitak za SER bi bilo da kada je sivh 250 poslanika u skupstini neki terorista digne u vazduh zgradu sa svima njima djuture, ucinili bi Principovsku uslugu postenim ljudima...ogorcen sam na sve te seljobere iz svih postojecih stranaka, sve su to ista go*n :: :: :: - A N G E L - :: ::
Svaka čast na komentaru. Srbija je zemlja u kojoj se sav šljam i talog bavi politikom i kad bi ih neko digao u vazduh,častio bih ga svakog dana do kraja života.
:: A to je odobrio RATEL i predsedavajuci, prof. sa ETF-a Jovan Radunovic, nekada fin i pravican, a sad ocito na platnom spisku Telekoma. Grozim se nad cinjenicom kako se ljudi promene kada se dokopaju polozaja pa sada bi da nagrebu ono sto su propustili radeci posteno i po moralnim normama...a objasnjenje je glupo do bola. Jednom recju SRAMOTA, kao i plate direktora, zamenika, upravnih odbora a koje se krecu od 100.000-400.000 RSD a najvecim delom to obezbedjuje nizi i srednji stalez. Sve sami lopovi i malogradjani...Telekom, Naftagas, EPS, PTT, GSP...u samom vrhu su najgori ljudi iz sivh stranaka: DS, DSS, G17, SRS, SPS...sve su to polukriminalne organizacije...najveci dobitak za SER bi bilo da kada je sivh 250 poslanika u skupstini neki terorista digne u vazduh zgradu sa svima njima djuture, ucinili bi Principovsku uslugu postenim ljudima...ogorcen sam na sve te seljobere iz svih postojecih stranaka, sve su to ista go*n :: :: :: - A N G E L - :: ::
Dzabe se ti cimas u vezi toga, nikad neces moci nista da uradis po tom pitanju, osim ako nisi neko ko ima mnogo para, a sto se tice tih fiksnih telefona oni povecavaju cenu jer se naglo smanjuje broj poziva sa inostranstvom zbog sve veceg koriscenja interneta, a ovo sto ujednacavaju cene sa inostranstvom me nervira jer mi nemamo platu kao neko u Svajcarskoj, dakle cena ko u svajcarskoj samo kolika puta njihova plata veca u nasoj pa to podeliti sa njihovom cenom impulsa, onda imamo realnu cenu, za benzin razumem, to se uvozi i tu moraju da budu svetske cene. A kad mi prodju 2 godine ADSL-a i ako bude bio losiji od SBB-a, ja prelazim na SBB, ovi iz Telekoma nikad nisu culi za finansije i tako to,...
Uglavnom, na neki nacin pozitivna, je cinjenica da se ovo isto ovako moglo dogoditi jos prosle godine u ovo vreme, kao `duplirali smo vam protok ADSL-a, ali i cenu pretplate za fiksni`, onda bi, po mom misljenju, to bilo masovno-prihvacenije, a danas bi onda glodari i zglavkari iz Telekoma imali prostora za jos jedno poskupljenje.
Tako da, moglo je i gore da bude, i svakako nije zdravo ni za ciju psihu sto je ovako.
...samo za sranja dovoljno prostora ima, na ovim prostorima... Antonije Pusic
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
Izvini a sta bi ti rekao da neko hoce da ti uleti 400.000 RSD mesecno? Rekao bi `izvinite ali ja to necu, zelim da impulsi budu jeftiniji`! Lako je moralisati kad nisi u njegovoj poziciji.
djordje666 Kad ustanes, pa se poceses i napipas 2 para jaja to je znak da ti je neprijatelj duboko usao u pozadinu. Ali vec je kasno i “Lako je moralisati kad nisi u njegovoj poziciji”!
....Međutim, kako navode, glavni razlog za ovo poskupljenje je otvaranje tržišta u fiksnoj telefoniji, kako bi u Srbiju došla konkurencija Telekomu, koji drži monopol u ovoj oblasti. `Neće se niko javiti da to radi ukoliko nema interesa za tako nešto. U tom kontekstu neophodno je pre svega izvršiti rebalans tih cena, obezbediti adekvatnu vrednost tog tržišta, učešća na tom tržištu, ne da ono bude monopolisitčko već liberalizovano, ali omogućiti novog igrača u tome, da bude zainteresovan, da ima prihoda na tom trzistu`, objašnjva Jovan Radunović iz RATEL-a. On kaže da se povećanjem cena dovode nove kompanije na tržiste, koje će potom sniziti cene, a na primedbu da tako nešto nema logike, Radunović odgovara: `To je ono što se desilo praktično u okviru mobilne.`.....
Ma to je cista glupost. Inace ne vezano za RATEL o komsiji prof. Radunovicu sve najlepse.
Sta je to paradajz republika? TO je zemlja koji od miloste zovu Srbija. Zasto je ona paradajz republika, zato sto ima sledece: Jutros idem na posao prolazim pored skupstine a na trotoar pored se parkira crni Mercedes dzip iz njega izlazi vozac namesta sako, prekomponuje `jaja`, uradi lagano cttt (zapalo mi nesto izmedju zuba), klikne dugme alarma i uputi se u ej bre `narodnu skupstinu`, ja prolazim i ne mogu da verujem kako je nas magistar Velja uspesan.
E to treba platiti, zato je gas poskupeo 60%, zato ce telefon poskupeti 100% (ovim poskupljenjem ce cist profit lelekoma umesto 1,000,000,000.00 biti 2,000,000,000.00€) jer je drzava istapirana, NBS prica o deviznim rezervama od 9.8b €, ali je drzavnih svega 400,000,000.00€, ostalo su obavezni depoziti komercijalnih banaka tj. njihovih komintenata.
Naravoucenije penzosi su dobili famoznih 10%, a mi cemo to sve namiriti korz povecanje cena drzavnih monopola.
Ej bre nafta pala ispo 80us$ za barel oni spuste cenu benzina 0.8 dinara.
Stale su strane investicije, nema priliva svezeg kapitala i negde se moraju namiriti magarci iz skupstine, kerovi, vojska i njihov veciti problem zvani stambeno pitanje.
Zbog svega ovoga je ovo zemlja iz potpisa.
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. Alan Gacia predsednik perua je raspustio vladu zbog korupcije, a ovi nasi nista ne daju transparentno, potpisu ugovor za most a niko ne zna sta je potpisano, potpisu ugovor za autoput takodje niko ne zna o cemu se radi, potpisu ugovor o zajednickom ulaganju u fgabriku automobila i niko ne zna kakav je to ugovor sem ono sto vlada misli da treba da znamo.
Mislite o tome, moj savet svim mladima bezite odavde dok mozete evo i ja cu uskoro gde god da me prime samo da ih vise ne gledam a ni ne vracam se.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.