Zna li neko 100% kakva je sudbina ADSL. Ja sam cuo od lika koji je sef u Telekomu da ce biti ali kada i koliko ne znam...rekao je pre mesec, dana pa za mesec dana...hoce li se to dogoditi kroz 2h???
:: Zna li neko 100% kakva je sudbina ADSL. Ja sam cuo od lika koji je sef u Telekomu da ce biti ali kada i koliko ne znam...rekao je pre mesec, dana pa za mesec dana...hoce li se to dogoditi kroz 2h?? :: :: :: - A N G E L -
Po glavi je mislio Sky, a ja da imam neki net (ne odnosi se na Sky-a), tipa 30mb/s u oba smera, ovo povecanje mi ne bi bilo znacajno, a ovako sa 512/64 kad dodje za isti kes na 1024/128 srecan si. Bilo je pre par godina ono 256/32 na 512/64 valjda ce nastaviti tradiciju, ako ne pravimo grupu na facebook-u da ih malo nerviramo, a za dogadjaje posle ponoci se ne zna, ti ako ne mozes da cekas dva sata idi do ribe, ima da se probudis u 6 ujutru,...
Pozdrav!
:: Zna li neko 100% kakva je sudbina ADSL. Ja sam cuo od lika koji je sef u Telekomu da ce biti ali kada i koliko ne znam...rekao je pre mesec, dana pa za mesec dana...hoce li se to dogoditi kroz 2h?? :: :: :: - A N G E L -
Da mi je neko pre mesec dana rekao da ću da hvalim SBB, zadavio bih ga golim rukama, ali ovaj put to moram. Mučenje sa `dupliranom vezom`, bar u Valjevu, trajalo je manje od mesec dana i sada sve funkcioniše onako kako treba. Konačno, moja 2048/256 veza radi onako kako tehnologija zapoveda i uživanje u downloadu, YouTube-u i svemu ostalom je potpuno. Ovo je prvi put da neka firma uradi nešto dobro i to nenajavljeno, duplirajući protok za iste pare. Za to vreme gomila lenjih nesposobnjakovića, političkih poltrona i, nažalost, komplet monopolista, najavljuje nešto što neće uraditi, jer dupliranje protoka za ADSL, bar za Telekom, znači ulaganje novca u infrastrukturu i više posla, što za nesposobne lenčuge nije potrebno, sve dok im kaplje monopolska kinta.
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. American Grafitti revisited
:: Po glavi je mislio Sky, a ja da imam neki net (ne odnosi se na Sky-a), tipa 30mb/s u oba smera, ovo povecanje mi ne bi bilo znacajno, a ovako sa 512/64 kad dodje za isti kes na 1024/128 srecan si. Bilo je pre par godina ono 256/32 na 512/64 valjda ce nastaviti tradiciju, ako ne pravimo grupu na facebook-u da ih malo nerviramo, a za dogadjaje posle ponoci se ne zna, ti ako ne mozes da cekas dva sata idi do ribe, ima da se probudis u 6 ujutru,.. :: :: Pozdrav
nije bilo to `pre par godina`. full stop.
a generalni disha telekoma svaki dan chekira FB i pojede se od muke `sto ih nerviramo`...
Ako i bude nečega danas, očekujem promene tek posle 12 popodne. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ako nas MACHINE ne baca u kupine, znači da je povećanje brzine neminovno, što je odlična vest, pitanje je sata, kada će novo brzine biti prosleđene provajderima. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Još malo pa ćemo ih ljubiti u dupe:P Dakle kod mene kući izuvaju kako rade 5Mbit satire. Kažem sa njima do sada nikakvih problema i vrlosu korektni. a sta ti ja znam...
:: Da mi je neko pre mesec dana rekao da ću da hvalim SBB, zadavio bih ga golim rukama, ali ovaj put to moram. Mučenje sa `dupliranom vezom`, bar u Valjevu, trajalo je manje od mesec dana i sada sve funkcioniše onako kako treba. Konačno, moja 2048/256 veza radi onako kako tehnologija zapoveda i uživanje u downloadu, YouTube-u i svemu ostalom je potpuno :: Ovo je prvi put da neka firma uradi nešto dobro i to nenajavljeno, duplirajući protok za iste pare. Za to vreme gomila lenjih nesposobnjakovića, političkih poltrona i, nažalost, komplet monopolista, najavljuje nešto što neće uraditi, jer dupliranje protoka za ADSL, bar za Telekom, znači ulaganje novca u infrastrukturu i više posla, što za nesposobne lenčuge nije potrebno, sve dok im kaplje monopolska kinta :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive. :: American Grafitti revisited :: :: ::
Htedoh reći naravno, korisnicima kod drugih provajder, jer, kao što znate, svi smo na istom što se tilče ADSL-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ako nas MACHINE ne baca u kupine, znači da je povećanje brzine neminovno, što je odlična vest, pitanje je sata, kada će novo brzine biti prosleđene provajderima :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
...ne cuju zle usi ali u Krusevcu,odakle sam ja BTW,Sbb radi perfektno,dok pojedini ADSL(da ih ne imenujem)pucaju non stop......Tako da,naravucenije izucite sami...... P.S:jos ako od 1.1.2009 Sbb krene sam da `uvozi` internet bice mnogo LEPO.....ala sam sklepao recenicu hahahhahah Mlogo znatizeljan tip???
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.