Pre 5 do 10 minuta upload mi je odjednom porastao do 80kb/s (paket je 512/64kb/s), skidao sam sa Rapida preko Mozzile Firefox, ali rar je bio na polovini (velicina rar-a je oko 100mb), ukljucena Mozzila Firefox sa vec skinutim stranicama, dakle samo je moglo reload page, ne i stop download-ing page. Preko Telekoma sam, tako da izgleda mozemo ocekivati i porast upload-a, nadam se,...
Nisi me shvatio, govorim o ubrzanju neta koje treba sutra da se desi, ili ce biti samo 50% download ili 100% u oba pravca, a imas gore napisani tekst za sta ja mislim da ce biti,...
Izjava ministra za telekomunikaciju i informaticko drustvo(sta god im to znacilo) Jasne Matic: - Očekujemo da se već do kraja godine pojave tri, ili četiri operatora koji će svoje mreže povezati sa inostranstvom - navodi Marković. - To će, prosto rečeno, omogućiti da se uveze veća količina Interneta. Na primer, neko ko je dosad imao pola megabajta, već do kraja godine imaće jedan megabajt. Samim tim, kvalitet usluge biće mnogo bolji, a ovo će se odraziti i na cene. Jer, provajderi će manje plaćati Internet `na veliko`, a to je jedan od faktora koji utiče na cenu.
:: :: :: :: Izjava ministra za telekomunikaciju i informaticko drustvo(sta god im to znacilo) Jasne Matic :: - Očekujemo da se već do kraja godine pojave tri, ili četiri operatora koji će svoje mreže povezati sa inostranstvom - navodi Marković. - To će, prosto rečeno, omogućiti da se uveze veća količina Interneta. Na primer, neko ko je dosad imao pola megabajta, već do kraja godine imaće jedan megabajt. Samim tim, kvalitet usluge biće mnogo bolji, a ovo će se odraziti i na cene. Jer, provajderi će manje plaćati Internet `na veliko`, a to je jedan od faktora koji utiče na cenu :: :: Danasnje Novosti.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.