To je dan D za ADSL-ovce (i za mene), dal ce biti 50% samo download ili 100% u oba pravca videcemo, ako bude 50%, ima da bankrotiraju ovi sto daju ADSL-usluge, a SBB ima da bude pun ko brod,...
Da ali u vecini urbanih sredina (gradovi), SBB radio odlicno, jedino ce Telekom u nekim selima gde nije jos dosla kablovska moci da izvuce neke korisnike,...
Pozdrav!
:: ... SBB ne može da postavlja intenet gde god poželi.. :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Ali SBB, deli teritorije sa Ikom-om, tako da ja lično, ne mogu da uključim SBB, jer je za moj deo zadužen Ikom. Ne znam za ostale gradove, ali tako je u BG-u.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Mogu i ovi gaucosi iz SBB-a da razvuku kablove ko ovi iz Telekoma, pa da bude neta u svakom selu. WiFi net je super stvar, naravno nije ako zelite da skidate sa Rapida-a sa free accoutom,...
:: :: Biće sa ADSL-om sve OK, čak i ako samo razumno spuste cene :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: Podizanje download-a pa mozda i upload-a, tu i tamo. Spustanje cena, a, a, jok.
Podizanje download-a bi trbalo da usledi za novu godinu, a od 15.10.2008. kreće novi telekomov servis IP-TV. Nažalost, tortojed je potpuno u pravu. Meni dve najbitnije stavke (upload, cena) ostaju netaknute, a ovo povećavanje download-a u nedogled mi ništa ne znači. Što se mene tiče žrtvovao bi celih 512k download-a za bar još 64k upload-a više, ali snovi su jedno a realnost je drugo. O spuštanju cena nema ni govora iako je bilo priče da će od nove godine uslediti pojeftinjenje ADSL usluga. Kad saberem koliko godišnje pljunem na ADSL nije mi baš prijatno.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.