Ima li leka?? Naime, USD mi (od pre neki dan) nekada skida vise fajlova za redom pa onda nece pa ih spusti na dno liste dok ne naidje na neki pa krene njega (ja hocu d aide sekvencijalno kako je poredjano). greska je tipa: you have reached limit for free user. Hardware-sko resetovanje modema (promena IPa) urodi poslom. Software-ski sam pokusao preko IPchanger-2 (BrianM) ali podizanje batch fajla koji bi se vrsio nakon svako neuspelog pokusaja ne rezultuje promenom IPa (testirano) pa samim tim ni USD ne radi. Zna li neko resenje a da nije premium ili dugme on/off. U pitanju je TP-link TD-8811 na PTT ADSL 512K/64K
P.S. navedena pojava se desava svuda, ne samo na USD
Da li si probao (E)lephant? On je do sada meni vršio posao za medalju, sam se konektovao i diskonektovao. Konačno je izašla nova verzija, pošto stara ne funkcioniše više, ali ja je nisam probao.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
8 GB sam skino u toku noći i danas sa USD-om 1.3.5.1 Options - Scheduler - Everyday - After File has been downloaded - Execute program (ipchanger.bat) - Wait for completition
Ako ga pustiš samog, odbroji onaj second atempt od 5 min i nastavlja, ako sam tu posle reseta mu drmnem start stop i za 100 MB broji 60 i kusur sekundi.
Znači MT882 telekomov modem i TPLINK WR340G ruter. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: :: 8 GB sam skino u toku noći i danas sa USD-om 1.3.5. :: Options - Scheduler - Everyday - After File has been downloaded - Execute program (ipchanger.bat) - Wait for completitio :: :: Ako ga pustiš samog, odbroji onaj second atempt od 5 min i nastavlja, ako sam tu posle reseta mu drmnem start stop i za 100 MB broji 60 i kusur sekundi :: :: Znači MT882 telekomov modem i TPLINK WR340G ruter :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: ::
Ne radi mi on (IP)...imam 1.3.5.1 i namesteno odavno kako si i naveo u Schedule sve ali nece...sada recimo skida ali u dno liste baci nekih 10 fajlova (delovi istorodne grupe) i krene na neku drugu grupu...pa mi ostavi rezance koje ne mogu odpakujem jer nisu sve arhive skinute...
Možda se skuco program, ako ti normalno skida preko browsera. Probaj sa svežim programom. Nemoguće je da tebi i meni sa istim modemom i provajderom ne radi isti program - isto !?!? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: Ne radi mi on (IP)...imam 1.3.5.1 i namesteno odavno kako si i naveo u Schedule sve ali nece...sada recimo skida ali u dno liste baci nekih 10 fajlova (delovi istorodne grupe) i krene na neku drgugu grupu...pa mi ostavi rezance koje ne mogu odpakujem jer nisi sve arhive skinute.. :: :: :: - A N G E L - :: ::
Za tu rotaciju, postavi veći broj u Number of retries before rotation, pa će vrteti u krug dok ga ne skine ili dok ti ne istekne taj broj pokušaja. Takođe imaš opciju When rotate move link, tu ukucaš za koliko redova hoćeš da spusti link (0 je na kraj). Za taj IP još uvek ne znam, nisam ga skinuo, ali meni recimo, prođe i po 6, 7 pokušaja pre nego što počne da skida.
:: Ne radi mi on (IP)...imam 1.3.5.1 i namesteno odavno kako si i naveo u Schedule sve ali nece...sada recimo skida ali u dno liste baci nekih 10 fajlova (delovi istorodne grupe) i krene na neku drgugu grupu...pa mi ostavi rezance koje ne mogu odpakujem jer nisi sve arhive skinute.. :: :: :: - A N G E L - :: ::
Pa rekao sam da nece nigde, svi ti programi oslikavaju stanje kao da ide preko browser-a. Dakle kada nece u CL, USD...nece ni u Explorer/opera...ista greska..
- A N G E L -
:: :: Možda se skuco program, ako ti normalno skida preko browsera. Probaj sa svežim programom. Nemoguće je da tebi i meni sa istim modemom i provajderom ne radi isti program - isto !?! :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: :: :: Ne radi mi on (IP)...imam 1.3.5.1 i namesteno odavno kako si i naveo u Schedule sve ali nece...sada recimo skida ali u dno liste baci nekih 10 fajlova (delovi istorodne grupe) i krene na neku drgugu grupu...pa mi ostavi rezance koje ne mogu odpakujem jer nisi sve arhive skinute.. :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: ::
Taj USD je meni zivce pokidao a sto mu je tek interfejs glup ne mogu da se naviknem na njega. CL je ipak keva a pogotovu sto nakon poslednjeg updatea skida i sa FF, odavno radi sa RS, MU i NL pri cemu je down sa MU bar 2x brzi nego sa USD.
bax2003 Uzgred onaj link koji si postavio za slonce trazi pass, pa ako bi bil ljubazan da ga podelis sa sirim narodnim masama...
Slažem se za CL u potpunosti, međutim meni problem kod CL-a pravi to što nikako ne mogu da ga nateram da se rekonektuje. Skida fantastično, ali nema sile da ga rekonektujem.
:: Taj USD je meni zivce pokidao a sto mu je tek interfejs glup ne mogu da se naviknem na njega. CL je ipak keva a pogotovu sto nakon poslednjeg updatea skida i sa FF, odavno radi sa RS, MU i NL pri cemu je down sa MU bar 2x brzi nego sa USD :: :: bax200 :: Uzgred onaj link koji si postavio za slonce trazi pass, pa ako bi bil ljubazan da ga podelis sa sirim narodnim masama.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: ::
Sto se mene tice ni ne treba mi RECONECT buduci da ne skidam iskljucivo sa RAPIDA, znaci CL mi radi skidanje sa TRI servisa istovremeno (rapid, NL i FF) tako da mi ne smeta cekanje jer neko skidanje je uvek u toku a kad prodje cekanje na rapidu samo podeli brzinu sa ostalima i to je to.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Slažem se za CL u potpunosti, međutim meni problem kod CL-a pravi to što nikako ne mogu da ga nateram da se rekonektuje. Skida fantastično, ali nema sile da ga rekonektujem :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: Taj USD je meni zivce pokidao a sto mu je tek interfejs glup ne mogu da se naviknem na njega. CL je ipak keva a pogotovu sto nakon poslednjeg updatea skida i sa FF, odavno radi sa RS, MU i NL pri cemu je down sa MU bar 2x brzi nego sa USD :: :: :: :: bax200 :: :: Uzgred onaj link koji si postavio za slonce trazi pass, pa ako bi bil ljubazan da ga podelis sa sirim narodnim masama.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.