Soft reset za Scientific Atlanta EPC2100 kablovski modem
STRANA 1 OD 1
Equinoxe
Soft reset za Scientific Atlanta EPC2100 kablovski modem
10.10.2008. 18:22
T12496
status: user broj poruka: 12057
Da li neko ima ovako nešto ? Ili slično rešenje za RS download ? Ovaj modem se dobija od SBB-a i još nekih kablovskih provajdera u Beogradu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
Ako je povezan preko LAN kabla mislim da mozes da mu pridjes na adresi 192.168.100.1(verovatno i preko USB-a nisam siguran) Tu imas System, Signal, Status, Log tako bi bar trebalo. Ako tu imas opciju za soft reset onda si resio problem, ako ne ne bih znao nista vise. :)
ne znam na sta tacno mislis ali ok, ja imam taj modem preko sbb u ns-u i prilicno lako skidam sa RS-a uz program USDownloader jednostavno iskopiras linkove i on sam pici ne treba ti nikakav reset ni novi ip, ceka se valjda oko 60 sec dok krene sledeci da skida. uh valjda si me razumeo pozdrav
Ne znam kad si zadnji put skidao sa rapida, ali vratili su vremenski limit za ip adresu od 15 min posle skinutih 100MB. Tako da nije 60 sekundi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Ma nema problema reeeeeeeeeci !
:: :: ne znam na sta tacno mislis ali ok, ja imam taj modem preko sbb u ns-u i prilicno lako skidam sa RS-a uz program USDownloader jednostavno iskopiras linkove i on sam pici ne treba ti nikakav reset ni novi ip, ceka se valjda oko 60 sec dok krene sledeci da skida. uh valjda si me razume :: pozdrav
Ma to je izgleda svakom drugacije, meni nije 15min evo vec par sati skidam sa cekanjem od 60s a jutros preskace linkove dok ne ukaci...ne kapiram gde zezaju
- A N G E L -
:: :: Ne znam kad si zadnji put skidao sa rapida, ali vratili su vremenski limit za ip adresu od 15 min posle skinutih 100MB. Tako da nije 60 sekundi :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: :: :: :: ne znam na sta tacno mislis ali ok, ja imam taj modem preko sbb u ns-u i prilicno lako skidam sa RS-a uz program USDownloader jednostavno iskopiras linkove i on sam pici ne treba ti nikakav reset ni novi ip, ceka se valjda oko 60 sec dok krene sledeci da skida. uh valjda si me razume :: :: pozdrav
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.