Malo pomoci. Pre 7-8 meseci sam uzeo ADSL i od njih dobio Aolynk ruter i pre 15ak dana kupim TPLINK WIFI ruter jer mi treba zbog lap topa i iPhone-a i nikako ne mogu da ih povezem! Kako god da okrenem nece! Da li je zbog toga sto je ruter na ruter? Jel ima nekad neko slican problem?
Ovo ti je resenje. Samo mala dopuna... Promeni IP opseg na 10.10.1.1 Sigurnije je...
Baby BM
:: :: Promeni internu IP adresu TP link rutera, fabrička je 192.168.1.1, verovatno se krlja sa DNS-om, drmni je na 192.168.10.1 recimo :: :: Ukuucaj u browseru 192.168.1.1 u admin, admin i treblo bi da dobiješ settings za TP link ruter :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Ma nema problema reeeeeeeeeci ! :: :: ::
...jos bolje da TP-Link stavis 192.168.1.2 i u DHCP stavis Relay i prosledjivace IP adrese preko TP-Link-a. Ali mislim da bi bilo najbolje kad bi Aolynk stavio u BRIDGE MODE i TP-Link konfigurises da ti radi PPPoE sa user i pass od ADSL-a i onda imas fakticki DSL.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.