Da li mi je za download bitna brzina uploada? Koliko je up opterecen pri downu?Da li 64k up moze da zadovolji 1024k down? Da li je 64k dovoljan da voip radi dobro? Kada ce se konacno povecati brzine adsl korisnicima?
nisam na Telekom imam 512/64 ali zar ne bi trebali to dobiti i oni na beotel, sezampro, eunet? Ja sam na ptt koliko ja sada dobijam down i up? Da li na download utice upload i da li je 64k dosta?
Dobice i oni verovatno, pazi ovako u svim zemljama u okruzenju za istu cifru placaju nesto tipa 2MB/1MB, a kod nas 1024/128 to u Telekomu, a u vecini zemalja evropske unije protok bi trebalo da bude 2MB/2MB, a kad ce se to kod nas desiti ne znam i retko ko zna, tako da nam preostaje samo da cekamo,...
Pozdrav!
:: nisam na Telekom imam 512/64 ali zar ne bi trebali to dobiti i oni na beotel, sezampro, eunet? Ja sam na ptt koliko ja sada dobijam down i up? Da li na download utice upload i da li je 64k dosta :: :: ::
najavljeno povecanje brzine od strane telekoma za 50% ce najverovatnije biti promenjeno u 100% da bi odrzali korak sa sbb koji im (telekomu) se zahvalio na saradnji, izvukao svoj opticki link i povecao sav protok za 100%, resivsi da im j*** majku
Taj lihvarski Telekom je jedno smrdljivo gnezdo usnulih birokrata koji žive u prošlom milenijumu i vreme bi bilo da polako i bolno crknu i prestanu da šišaju pošten narod za it usluge koje su blago rečeno očajne. Potpis: korisnik sa očajnim upload-om
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Taj lihvarski Telekom je jedno smrdljivo gnezdo usnulih birokrata koji žive u prošlom milenijumu i vreme bi bilo da polako i bolno crknu i prestanu da šišaju pošten narod za it usluge koje su blago rečeno očajne. :: Potpis: korisnik sa očajnim upload-o ::
Pa da plati onih 4000-5000 din za raskid ugovora ako nije proslo godinu dana od potpisivanja ugovora :P
:: A da ti promeniš provajdera ako imaš problem :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: :: :: Taj lihvarski Telekom je jedno smrdljivo gnezdo usnulih birokrata koji žive u prošlom milenijumu i vreme bi bilo da polako i bolno crknu i prestanu da šišaju pošten narod za it usluge koje su blago rečeno očajne. :: :: Potpis: korisnik sa očajnim upload-o :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.