Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
svastara
STRANA 1 OD 1
ivikit svastara 07.10.2008. 12:25 T12415

status: user
broj poruka: 264
Da li mi je za download bitna brzina uploada? Koliko je up opterecen pri downu?Da li 64k up moze da zadovolji 1024k down? Da li je 64k dovoljan da voip radi dobro? Kada ce se konacno povecati brzine adsl korisnicima?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 07.10.2008. 12:27 #73928

broj poruka: 9121
15.10.2008 tad ce ti se kao i meni ubrzati net za 50%, ako si pri Telekomu, i da kod kog si ti provajdera kad imas 1024/64!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ivikit to sam onako pitao 07.10.2008. 12:35 #73929

broj poruka: 264
nisam na Telekom imam 512/64 ali zar ne bi trebali to dobiti i oni na beotel, sezampro, eunet? Ja sam na ptt koliko ja sada dobijam down i up? Da li na download utice upload i da li je 64k dosta?

gile23 Re: to sam onako pitao 07.10.2008. 12:49 #73931

broj poruka: 9121
Dobice i oni verovatno, pazi ovako u svim zemljama u okruzenju za istu cifru placaju nesto tipa 2MB/1MB, a kod nas 1024/128 to u Telekomu, a u vecini zemalja evropske unije protok bi trebalo da bude 2MB/2MB, a kad ce se to kod nas desiti ne znam i retko ko zna, tako da nam preostaje samo da cekamo,...

Pozdrav!

:: nisam na Telekom imam 512/64 ali zar ne bi trebali to dobiti i oni na beotel, sezampro, eunet? Ja sam na ptt koliko ja sada dobijam down i up? Da li na download utice upload i da li je 64k dosta
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PaYaZemoon a mozda i malo vise 07.10.2008. 12:55 #73932

broj poruka: 26
najavljeno povecanje brzine od strane telekoma za 50% ce najverovatnije biti promenjeno u 100% da bi odrzali korak sa sbb koji im (telekomu) se zahvalio na saradnji, izvukao svoj opticki link i povecao sav protok za 100%, resivsi da im j*** majku

triggerns Željan bajtova 07.10.2008. 13:42 #73941

broj poruka: 7
Taj lihvarski Telekom je jedno smrdljivo gnezdo usnulih birokrata koji žive u prošlom milenijumu i vreme bi bilo da polako i bolno crknu i prestanu da šišaju pošten narod za it usluge koje su blago rečeno očajne.
Potpis: korisnik sa očajnim upload-om
zandarm Re: Željan bajtova 07.10.2008. 13:49 #73942

broj poruka: 1454
A da ti promeniš provajdera ako imaš problem?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: Taj lihvarski Telekom je jedno smrdljivo gnezdo usnulih birokrata koji žive u prošlom milenijumu i vreme bi bilo da polako i bolno crknu i prestanu da šišaju pošten narod za it usluge koje su blago rečeno očajne.
:: Potpis: korisnik sa očajnim upload-o
Goran8407 Re: Re: Željan bajtova 07.10.2008. 14:47 #73945

broj poruka: 134

Pa da plati onih 4000-5000 din za raskid ugovora ako nije proslo godinu dana od potpisivanja ugovora :P

:: A da ti promeniš provajdera ako imaš problem
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: I Don`t Know What That Means
:: :: Taj lihvarski Telekom je jedno smrdljivo gnezdo usnulih birokrata koji žive u prošlom milenijumu i vreme bi bilo da polako i bolno crknu i prestanu da šišaju pošten narod za it usluge koje su blago rečeno očajne.
:: :: Potpis: korisnik sa očajnim upload-o
:: ::
zandarm Re: Re: Re: Željan bajtova 07.10.2008. 17:01 #73964

broj poruka: 1454
Pa niko ti nije zavrtao ruku da potpises taj ugovor, sam si izabrao, nemoj da se zalis onda.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: Pa da plati onih 4000-5000 din za raskid ugovora ako nije proslo godinu dana od potpisivanja ugovora :

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs