Sudbina Lelekomovog adsl paketa 256/64 posle 15.novembra
STRANA 1 OD 1
Panta019
Sudbina Lelekomovog adsl paketa 256/64 posle 15.novembra
24.09.2008. 22:44
T12183
status: user broj poruka: 1583
Jednu moju kojeginicu sa faksa sam pokusavao i pokusavao i pokusavao da ubedim da je pogresila sto se prijavila za lelekomov paket 256/64 mada ona to razume i kaze da njeni su najveci kocnicari.
Treba da idem sutra da ih ubedjujem da se predomisle za 512/64.
Ako neuspem kakva ce sudbina lelekomovog paketa 256/64 biti posle ubrzanja interneta 15.novembra, ove godine valjda ?
Verovatno 384/64 ako ga ne ubrzaju duplo kao sto najavljuju. I da to ce biti od prvog oktobra, a ne od 15. novembra. Ako duplo ne ubrzaju internet do kraja godine, razocaracu se u Telekom,...
Kao sto rece Gile, download ce biti povecan za 50%, a ne za 100% dok ce upload verovatno ostati isti... Takvu sam i ja informaciju dobio pre mesec dana ali za datum nisam siguran. Zaboravio sam ali mislim da je nesto tipa polovina novembra.
Znaci 256 ide na 384, 512 na 768, itd. Dodati na to dupliranje i to da se iskoriscenost downloada smanjuje na 80% u proseku... Od osetnog ubrzanja ostane kit@. Telekom ostaje Telekom... Bar jos neko vreme.
Znam ja za up od 50% i kada ce ali sam se nadao da ce lelekom uraditi posao umesto mene, odnosno ukinuti takav paket koji drugi provajderi ne nude.
:: Kao sto rece Gile, download ce biti povecan za 50%, a ne za 100% dok ce upload verovatno ostati isti... Takvu sam i ja informaciju dobio pre mesec dana ali za datum nisam siguran. Zaboravio sam ali mislim da je nesto tipa polovina novembra :: :: Znaci 256 ide na 384, 512 na 768, itd. Dodati na to dupliranje i to da se iskoriscenost downloada smanjuje na 80% u proseku... Od osetnog ubrzanja ostane kit@. Telekom ostaje Telekom... Bar jos neko vreme.
Juče sam na rapidshare-u skidao kao free user brzinom od 240kbps(brzina neta 2Mbit). Neznam jel to normalno pošto sam ga inače prvi put uoptrebio juče i to za ortaka, ali vidim da su ljudi pisali da kao freejevci imaju između 25-50kbps. a sta ti ja znam...
A sta sa nama koji nemamo SBB nego ubogi Alzovedjo koji je cak uspeo i da blokira PTT KDS da bude drugi operater u zgradi.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=35 :: :: Juče sam na rapidshare-u skidao kao free user brzinom od 240kbps(brzina neta 2Mbit) :: Neznam jel to normalno pošto sam ga inače prvi put uoptrebio juče i to za ortaka, ali vidim da su ljudi pisali da kao freejevci imaju između 25-50kbps :: a sta ti ja znam.. :: ::
Izvinjavam se:P @Maliabner alzo...šta ja sam mislio da je to vrsta pice.) Koje su cene kod njih? a sta ti ja znam...
:: ::user brzinom od 240kbps(brzina neta 2Mbit) :: :: Samo da se razumemo kbps je kilobit po sekundi, a kBps je kilobajt po sekundi, 1kBps=8kbps.. :: :: MKV rulz!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.