Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Opet 3G mt:s
STRANA 1 OD 1
xenox Opet 3G mt:s 24.09.2008. 22:20 T12182

status: user
broj poruka: 1408
Prekjuce je upload bio 20-30KB, sada samo 8KB (oko 64Kbps)... Da li je to normalno, jer ako jeste da raskidam ugovor i bezim na telenor. U pitanju je ista lokacija, provereno par puta u toku dana.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 24.09.2008. 22:26 #72258

broj poruka: 9121
Pravo da ti kazem ja za MT:S-ov 3g nisam ni cuo, Telenor je svetska firma vise ga reklamiraju nadam se da je bolji!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
LonleyMax Na cemu... 24.09.2008. 22:27 #72259

broj poruka: 1475
na mobilnom ili na kompu???

za mobilu ne znam, ali za komp je to normalno ako imas modem 512kb/s aploud je 64kb/s
gile23 Re: Opet 3G mt:s 24.09.2008. 22:35 #72262

broj poruka: 9121
Cekaj koji je upload 8kb/s ili 64kb/s!!!

Pozdrav!

:: Prekjuce je upload bio 20-30KB, sada samo 8KB (oko 64Kbps)... Da li je to normalno, jer ako jeste da raskidam ugovor i bezim na telenor. U pitanju je ista lokacija, provereno par puta u toku dana
::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xenox E, pa ovako stoje stvari... 25.09.2008. 04:44 #72282

broj poruka: 1408
Rade i jedani drugi download preko 1Mbps, upload zavisi verovatno od prijema, posto sam stanicu dalje imao 330Kbps uploada. U gajbi mrka kapa, samo 64Kbps. mt:s skracen MTU posto se pojedini sajtovi ne otbaraju.
Prema Banovcima niz autoput, mt:s imao 3G do silaska sa istog, presao na EDGE, pa na GPRS.
Cini mi se da je Telenor ipak odradio malo bolje pokrivanje grada od Lelekoma...
E, sad, jadino sto Lelekom ima 3G u gomili mesta (bar reklamira da ima).
gman Ma 25.09.2008. 12:07 #72301

broj poruka: 1111
I jedni i drugi su losi, tj. nizasta
u bg i ns ima dosta baza, ali se signal rasprostire jako lose, a u zgradama gotovo nikako
ko je planirao raspored baza ocigledno to nije uradio nikako
evo trenutno stanje, stojim na futoskoj u ns, ima bar 5 baznih stanica oko mene, nema 3g, a i ovu jadu od gprs jedva ubodeh, (kakva rec), usmeravanje telefona prema bazama slabo pomaze, jer ne znam koju je izabrao
ma blagi uzas
u manjim mestima, sa nizim gradjevinama 3g radi extra, samo je fora sto ima jako malo baza koje pokrivaju tolike protoke, ako je neko pomislio da su mozda nekad baza i server
preoptereceni, od toga nema ni govora, ljudi ne koriste net ni na pc, a kamoli na telefonu
jos jednom, prostiranje signala je uzasno

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647299.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs