:: A jel ce onda oni koji su imali 1,5Mb/s imati 3Mb/s? Dal ce duplirat kao SBB :: :: :: :: :: :: Brzi od 1.5Mbit/s Adsl nema, bice valjda od 1 oktobra tako svi pricaju.. :: :: :: ::
I ja bih presao na SBB ali kod nas u Valjevu ne da ne radi nego se desava da po 10 dana uopste nema neta. Povecanje je samo na papiru posto ceo link koji SBB uzima iz Beograda je 20Mb/s sto znaci da nove brzine ne mogu biti ni primecene, nema dovoljno protoka za sve korisnike. Cena mi u ovom slucaju nije presudan faktor kada me vezuju fakticki za ADSL...
Bice masovno prelazenje sa ADSL-a na kablovski net.... Mozda im je to i cilj... Da li ste o tome razmisljali... Neka tajna zavera, ovo ono :P :D
Gledam realno... Ostaju bez mnogo korisnika koji imaju SBB... Svi ce da predju.... Ako i Vektor bude pametno odigrao u ovoj situaciji, eto i njima para, a telekom i ostali ADSL provajderi ce da ostanu sa minimalnim brojem korisnika...
Ovo nista nije, daju malo vise, nista ovo ne znaci, jos 55KB/s mi nece previse znaciti za iste pare. Razmisljam ozbiljno o jos jednoj telefonskoj liniji sa 1.5Mb/s i da kupim Mikrotik RB 532 sa 2xWAN porta, povezem dva ADSL-a u jedan kao sto je uradio jedan moj poznanik i time dobijem u startu 3Mb/s, cena duplo veca ali bar znam da imam konstantan net, kada dupliraju na jednom, dupliraju i na drugom i tako dobijem uvek duplo veci protok kada se povezu u jedan. Obzirom da bih ja placao samo jedan ADSL, time mi dobro dodje ova kombinacija posto sam zaista vise umoran oko ovoga hoce li biti, nece li biti i slicno... Zaista smo smesan narod...
Imam druga tamo.... on za oko 20 evra ima (slagacu nisam siguran, ali pitacu ga cim se budem video sa njim da se ispravim ili da potvrdim ako sam pogodio ) 5 ili 10mbit net.... pa sad vidite dokle smo mi dosli :( (u oba slucaja je mnogo vise nego kod nas)
:: :: Imam druga tamo.... on za oko 20 evra ima (slagacu nisam siguran, ali pitacu ga cim se budem video sa njim da se ispravim ili da potvrdim ako sam pogodio ) 5 ili 10mbit net.... pa sad vidite dokle smo mi dosli : :: (u oba slucaja je mnogo vise nego kod nas :: ::
He, he, lepo sam se nasmejao čitajući ovo u Blicu. Skoro da poveruješ da postajemo normalna zemlja. Ali se dešava nešto što kao da niko ne vidi dok čita a piše da TREBA DA SE DONESU TRI PRAVILNIKA kao i ODLUKA SE DONOSI U MINISTARSTVU TELEKOMUNIKACIJA. Ko će da donese te usr*ne odluke, kad za daleko važnije zakone, koji ne zadiru u alavu gramzivost političara, treba i po nekoliko godina? Da li uopšte neko zna da je Telekomov monopol ZAKONOM zabranjen još 2004. godine, ali se to ne sprovodi nigde, naprotiv... Zar mislite da će glavonje iz vlasti dozvoliti da im propada glomazna, neefikasna, nekvalitetna i monopolska kompanija koja im donosi lepu kintu??? Sve su to samo prazne priče...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.