Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
sbb na banovom i sbb uopste stoti put
STRANA 1 OD 1
vukdusan sbb na banovom i sbb uopste stoti put 17.09.2008. 22:26 T12043

status: user
broj poruka: 800

Da li iko ko ima SBB zna koja je realna brzina interneta na banovom brdu? A ovako uopste koja vam je brzina na sbb i koji paket imate? Rekli su mi da to dosta zavisi od toga gde zivim.
Inace, jer su se vratile brzine posle onog dupliranja? Da li vam radi cryptload na sbb?dobro, podrazumevam da sad radi dok je freeload, ali da li vam je pre radio dok je trebalo ruter reconnect i ostalo... A igre, koliki je ping?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB Moja omiljena tema! 18.09.2008. 00:10 #71139

broj poruka: 729
Ne znam kako je na Banovom brdu, ali ovde u Valjevu mi na `dupliranoj` brzini od 2048/256 download sa rapida (premium user) ide fantastičnih 25 kb/s. YouTube šljaka kao munja, klip od 20 sekundi se učitava samo desetak minuta, pa i više. Ponekad pokušam da pogledam neki trailer sa imdb linkova i posle samo pola sata mogu da odgledam trominutni trejler. Sajtovi se učitavaju neverovatno brzo, evo, sad je 00:08, nadam se da će do jedan ujutro da primi ovu poruku. A o igrama ne smem ni da pomišljam. To je već čudo tehnike, da sad u kaunteru ispalim metak, mislim da bi oko sedam ujutro neprijatelj bio pogođen. Živa milina. ne razmišljaj ni trenutka, nego pređi na SBB...

pajsgudgud imam prepaid 5Mbit 18.09.2008. 01:09 #71148

broj poruka: 3743
ono leti satire. Koristim sbb na tri mesta(Lekino Brdo 5Mbit, Sarajevska 2Mbit, Železnik 1Mbit) šljaka bez problema na sva tri mesta.
Jbg Nasty možda su neki radovi trenutno. Strpljen spašen(ili tako nešto).
a sta ti ja znam...

pavlaka re 18.09.2008. 01:19 #71150

broj poruka: 41
Ha,ha,ha,ha - slatko sam se ismejao...!

`Ne znam kako je na Banovom brdu, ali ovde u Valjevu mi na `dupliranoj` brzini od 2048/256 download sa rapida (premium user) ide fantastičnih 25 kb/s. YouTube šljaka kao munja, klip od 20 sekundi se učitava samo desetak minuta, pa i više. Ponekad pokušam da pogledam neki trailer sa imdb linkova i posle samo pola sata mogu da odgledam trominutni trejler. Sajtovi se učitavaju neverovatno brzo, evo, sad je 00:08, nadam se da će do jedan ujutro da primi ovu poruku. A o igrama ne smem ni da pomišljam. To je već čudo tehnike, da sad u kaunteru ispalim metak, mislim da bi oko sedam ujutro neprijatelj bio pogođen. Živa milina. ne razmišljaj ni trenutka, nego pređi na SBB...`

TheBear Re: 18.09.2008. 07:52 #71165

broj poruka: 6502
Meni na Voždovcu download ide 2048/256 oko 250kB/s otkad su duplirali i ja sam prezadovoljan.Igre preko net-a ne igram tako da ne znam ali dok sam imao 1024/128 upload igrao sam sve bez problema.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs