Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Da li je Telekomov USB HUAWEI modem otkljucan?
STRANA 1 OD 1
goranvu Da li je Telekomov USB HUAWEI modem otkljucan? 15.09.2008. 00:28 T11982

status: user
broj poruka: 195
Koristim telekomov HUAWEI modem, pretplatnik sam na 3G net paket. Zanima me da li je taj modem otkljucan, ili moze da se koristi samo za Telekom? Kad budem isao van zemlje voleo bih da ga upotrebim za neke druge operatere koji povoljno daju 3G pakete bez ugovora, ali ne znam hoce li to biti moguce.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ne verujem 15.09.2008. 00:38 #70678

broj poruka: 4515
Verovatno nije zakljucan(mislim i da ne moze). A i veruj mi nije to tako lako zakljucati....

Reci neke informacije iz prve ruke... tj opisi mi kakva je brzina na tom 3G-u ....
koliko se placa..Prevara??!?!! .. itd.

Poz

~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
goranvu Pa gledaj... 15.09.2008. 04:07 #70696

broj poruka: 195

...nije prevara, ali daleko je to od deklarisane brzine... kakvih crnih 7 Mbit... maximum downloada koji sam ja imao u centru Beograda je 1Mbit. E sad kako drugi, ne znam...
Ono sto je malo neprijatno kod rada preko takvih provajdera jeste izgleda neizbezna latencija, sto moze posebno da smeta kod voice komunikacionih programa. Inace, u vecem delu zemlje imas EGDE, a i 3G je sada prlicno rasiren, pogledaj listu gradova na njihovom sajtu, stalno je dopunjuju. Super je stvar sto misle na krajeve kao sto su Palic, Zlatibor, Kopaonik, Vrnjacka Banja itd...
Ja gde god je uj nekoj pustari bilo GSM signala, kacio sam se iz kola bez problema na grps. Ako ti je veliki prioritet mobilnost a ne brzina, onda je ovo ok stvar. Fora je i u tome da to mora da bude sve bolje, jer je moguce a izgleda da se i radi na tome. Valjda ce sad kad padnu cene neta da se i oni takmice u svim poljima da busu sto bolji. U Crnoj Gori kazu da im 3g leti, pa ce valjda i kod nas biti i bolje nego sto je sada.
LonleyMax Nije... 18.09.2008. 09:56 #71173

broj poruka: 1475
Telekomov HUAWEI HG-510-r-B nije otkljucan...
Mozes mi poslati svoj msn ako imas pa da ti posaljem uputsvo za otkljucavanje....
welimon 3g mts 06.10.2008. 15:41 #73801

broj poruka: 7
Telekomov huawei usb e220 radi i sa drugim karticama. Provereno iz prve ruke!
Zadovoljan sam kako radi, bar sto se BG,NS i KG-a tice.
Sto se MTS-a tice ko jos nudi 5 GB za poneti po ceni od 1200 din.
Nije da ih branim, ne volim ih, ali trenutno imaju najbolju ponudu.
Brzina download-a varira od 1.5 Mb/s - 2.6 Mb/s kada je dobar signal.
Upload je los, jedva 400 Kb/s , ali je podnosljivo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs