Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Pitanje za korisnike SBB-a...
STRANA 1 OD 1
NastyB Pitanje za korisnike SBB-a... 12.09.2008. 22:03 T11948

status: user
broj poruka: 729
Dok sam pre 10 septembra imao SBB kablovski internet 1024/128 sve je radilo kako treba. NetMeter pokazuje konstantni protok od 125-127 kb/s download-a sa rapid-a, a i ako odem na YouTube ili da gledam neki trailer, sve je išlo bez seckanja.
Od 10. septembra brzina je `duplirana`, kad mi je veza postala 2048/256 i od tog trenutka nastaje užas. Izuzev desetak sati kad je radilo kako treba, sve je tri puta gore. Download sa rapida veoma retko prelazi 80 kb/s, a gledanje klipova na YouTube bez seckanja je misaona imenica, a filmski traileri se učitavaju desetinama minuta. Čak se i sajtovi mnogo sporije učitavaju. I to ne samo meni, nego i mojim poznanicima koji koriste usluge SBB-a.
Ono što me zanima jeste kako je u Beogradu i drugim gradovima, za one koji koriste kablovski SBB Net?? Da li je jedino u Valjevu situacija gora nego što je bila???
Pozdrav!

ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive.
American Grafitti revisited

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pit bolje ide... 12.09.2008. 22:31 #70428

broj poruka: 68
iako meni brzina nije duplirana.

Mada sam ja na flat home plus...
dorabi1 u Beogradu.. 12.09.2008. 22:36 #70430

broj poruka: 939

....duplo bolje nego pre 10.septembra.Verovatno nesto prčkaju po vodovima u tvom kraju,nazovi korisnički servis pa proveri.Čak im je i korisnički servis postao ažurniji i ljubazniji,prosto covek da ih ne prepozna.
Trenutno sve najbolje za SBB.

gile23 ... 12.09.2008. 22:45 #70432

broj poruka: 9121
Cekajte da SBB dodje na polje fiksne telefonije, tek onda ce cudo da nastane,...

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dragot re 12.09.2008. 23:19 #70436

broj poruka: 1149
Mene interesuje zasto SBB neide i po malim sredinama da pruza svoju uslugu e ne samo po vecim gradovima.
Dal neko zna kolko ljudi treba da se prijavi da bi SBB dosao u njegovo mesto (SELO) ???

Jebivetar Re: Pitanje za korisnike SBB-a... 12.09.2008. 23:38 #70441

broj poruka: 2386
I ja sam u Va. Paket koji koristim je 768/96 a posle 10-og je povecan na 1024/128, poshto nema paket od 1,5Mb/s. Oni koji su imali 512 su bolje proshli od mene jer su dobili dva puta vishe. Kada skidam neshto brzina je oko 120kb/s al ine primecujem neku veliku razliku kod surfa.

:: Dok sam pre 10 septembra imao SBB kablovski internet 1024/128 sve je radilo kako treba. NetMeter pokazuje konstantni protok od 125-127 kb/s download-a sa rapid-a, a i ako odem na YouTube ili da gledam neki trailer, sve je išlo bez seckanja
:: Od 10. septembra brzina je `duplirana`, kad mi je veza postala 2048/256 i od tog trenutka nastaje užas. Izuzev desetak sati kad je radilo kako treba, sve je tri puta gore. Download sa rapida veoma retko prelazi 80 kb/s, a gledanje klipova na YouTube bez seckanja je misaona imenica, a filmski traileri se učitavaju desetinama minuta. Čak se i sajtovi mnogo sporije učitavaju. I to ne samo meni, nego i mojim poznanicima koji koriste usluge SBB-a
:: Ono što me zanima jeste kako je u Beogradu i drugim gradovima, za one koji koriste kablovski SBB Net?? Da li je jedino u Valjevu situacija gora nego što je bila???
:: Pozdrav
::
:: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. But nVidia is like Rolls Royce, you can have a perfect drive but the car is too damn expensive.
:: American Grafitti revisited
::
TheBear Re: 13.09.2008. 07:55 #70465

broj poruka: 6502
Meni otkad su duplirali na 2048/256 download mi ide oko 220-240 ja sam jako zadovoljan brze mi ne teba.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic re: 13.09.2008. 10:52 #70487

broj poruka: 609

Ja mislim da sam dovoljno adekvatan da ti odgovorim sto se tice sbb u beogradu...Naime koristim sbb prepaid na tri mesta u gradu (kanarevo brdo, zvezdara, centar) i ranije je bio dobar download mi je isao oko 250kbps , sad ide preko 500 a sto se tice surfa isto je kao i ranije(mislim da neki sajtovi nemogu ni da puste tom brzinom kojom ja vucem , tako da ne primecujem razliku) ..sto se tice nas koji smo prepaid em su povecali brzinu em velicinu ( ja sad dobijem za 1000din 1550Mb a ranije je bilo cini mi se 1050Mb a na poslu je bilo 5Gb 3500 din na 2Mbs sad je 7Gb ista cena na 5Mbs)..generalno ja sam zadovoljan (ne skidam filmove i muziku, jednostavno mi treba u poslovne svrhe ,ftp driveri i tako to) pozzz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647300.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs