Vec par dana imam problem sa p2p dovnload... imam 1024 kb/s a p2p skida najvise dvadesetak a trebalo bi 120 kb/s zar ne!? Sa sajta je ok skida kako treba ali p2p....
P2P ti nije što i običan internet kod njega zavisi koliko ima seedera i leachera i kolikom brzinom uploada seeder raspolaže,seed je lik koji ima ceo fajl na kompu i samo ga uploaduje a leach je lik koji skida od seeda i istovremeno uploaduje delove koje je skinuo.Samo gledaj da ima više seeda nego licha ako skidaš sa torrenta.A ako skidaš sa Limewirea,shareaze ili slično isto ima negde da pogledaš koliko ljudi ima taj fajl. Black Wolf
da naaravno... ja to koristim oko dve godine i nisam imao problema sve do sada... zaleti se on na 100 kb/s ali to kratko traje,kao da sam negde ogranicen...
ma koristi crypt load i par sajtova za skidanje maksimalnim brzinama... A sve sto ima na p2p ima i na tim sajtovima i to freeee sto Srbi najvise vole pozz ps ako ti treba jos neki info e-mail me ivanva@sbb.co.yu
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647297. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.