Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
SBB internet
STRANA 1 OD 1
arsaD SBB internet 10.09.2008. 17:29 T11908

status: user
broj poruka: 412
Pozdrav. Posto se uskoro selim, proverio sam i na novoj adresi nemam tehnicke mogucnosti za ADSL, vec samo za kablovski internet (SBB).
Kakva su vasa iskustva u vezi sa njim? Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Re: 10.09.2008. 17:51 #70139

broj poruka: 6502
Paket 1024/128 preporuka.

Imam ga vec duze vreme i uvek je brzina odlicna nema nikakvih prekida. Ja sam zadovoljan ne znam kako je po drugim gradovima ali u BG-u SBB radi kako treba kod svih koje znam da ga imaju.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JOSILENKO ODLICAN JE 10.09.2008. 18:02 #70141

broj poruka: 1013
Dobra fora ti je sa SBB-om sto imaju tzv protok u lokalu. Instaliras program Apex DC++ (ili neki drugi koji podrzava dc++) i konektujes se na gusari hub (i na status hub) i imas direktnu vezu sa svim korisnicima sbb iz srbije koji su konektovani na taj hub, a njih ima oko 2000. Sto znaci za paket koji ja imam (najjeftiniji flat sa vezom u lokalu - 256/128) imaces i dodatnih 512/256 u lokalu. Znaci stavis na dc++ da ti se skida nesto, to ide 512 Mb/s download, a ovamo mozes sa 256 Mb/s da surfujes po spoljasnjem netu bez problema. Sto znaci da imas ukupno 768 Mb/s za iste pare za koji ADSL daje 512 Mb/s.
JOLE

vawireless Re: ODLICAN JE 10.09.2008. 18:06 #70142

broj poruka: 11
Sve je to tacno samo sto obracunska jedinica nije u Mb/s vec i Kb/s.

POZDRAV

:: Dobra fora ti je sa SBB-om sto imaju tzv protok u lokalu. Instaliras program Apex DC++ (ili neki drugi koji podrzava dc++) i konektujes se na gusari hub (i na status hub) i imas direktnu vezu sa svim korisnicima sbb iz srbije koji su konektovani na taj hub, a njih ima oko 2000. Sto znaci za paket koji ja imam (najjeftiniji flat sa vezom u lokalu - 256/128) imaces i dodatnih 512/256 u lokalu. Znaci stavis na dc++ da ti se skida nesto, to ide 512 Mb/s download, a ovamo mozes sa 256 Mb/s da surfujes po spoljasnjem netu bez problema. Sto znaci da imas ukupno 768 Mb/s za iste pare za koji ADSL daje 512 Mb/s
:: JOL
::
::
pajsgudgud sbb 10.09.2008. 18:13 #70144

broj poruka: 3743
Ja sam na sbb-u skoro dve godine i jače. Ok su sasvim. Imaju tehničku podršku 24h i nisam imao do sada neke veće primedbe. Koristim ga na tri mesta(kod kuće, na poslu, kod devojke) sva tri sa različitim brzinama i sve tri konekcije rade odlično. Do sada sam imao jednu intervenciju kući i to su došli bukvalno dan posle prijave, mada sam za uvođenje kod devojke čekao cirke mesec dana(iako je rok 15 dana).
Imaju prekide(četiri dnevno u proseku) ali na kratko(1min) mada ja do sada nisam imao nekih iskustava sa tim. Proveravao sam samo na sajtu proizvođača modema.

BTW jel neko rekao adls p(a)t(k)a-t? Naručili smo adsl kod devojke ima više od godinu dana uzeli su podatke i rekli javiće se. Odgovor na to dal su se javili svi znate.

a sta ti ja znam...

dorabi1 preporodices se 10.09.2008. 18:57 #70154

broj poruka: 939

sve sljaka kao po loju.
gile23 ... 10.09.2008. 22:49 #70190

broj poruka: 9121
Imam druga koji je imao probleme sa tim dune vetar uspori se net taj je na periferiji grada,jer su im mnogo losi kablovi spolja to barem u unutrasnjosti, imam jos jednog druga koji je u centru grada i nema problema, a ako si u BG-u ako svi kazu da sljaka dobro onda ga uzmi i ti. Srecno!!!

Pozdrav!

arsaD re 11.09.2008. 19:44 #70324

broj poruka: 412

Hvala svima. Ovih dana cu to resiti.
@gile23: Nisam u Beogradu, vec u Nisu, ali svejedno uzimam.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647297.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs