Uzeo sam 3G Internet kod MT:S-a i on se placa mesecno. Samo mi nije jasno da li se placa mesec dana od kada sam uzeo ili od 1. do 1. u mesecu. Gledao sam u ugovoru i nigde ne pise.
OD 1. do 1. 100 kinti je čini mi se pretplata. Mada sam ja digao ruke od 3G dok ne dođe nešto bolje. Primetio sam da video poziv niko ne koristi(ćao dragi gde si evo me na poslu aha, a zašto nemaš košulju na sebi pa...) a i TV im je očaj barem na mom 6630. a sta ti ja znam...
Koliko sam ja razumeo ti si u mts-u uzeo 3G internet za komp, a ne 3G za telefon. Oni mesec dele na kvartale. Ti si uzeo u poslednjem kvartalu, znaci placas cetvrtinu od pretplate, takodje dobijes i cetvrtinu podataka.
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647297. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.