status: user broj poruka: 2236 | Ja sam jutros protumacio da mi je prijem u stanu slabiji za 3 crte na VIP kartici, od 7, sto je moguc dokaz da je jedna od onih odredbi o sjedinjavanju operatera vec `na snazi`, inace je prijem toliki na 064 kartici, od x/10/1999, iliti od kada znam za Telekom Srbija. To je bila prva stvar koju sam jutros pomislio, posle gledanja u ekran svog telekomunikacionog uredjaja, majke mi, ono... okrecem dlanove ka zemlji i sve to :)
Sto se tice `novih paketa` + mog poznavanja LELEkomovog dosadasnjeg poslovnog ponasanja, ja bih sa skoro 100% sigurnosti odmah sada mogao reci da je ovo uvertira za pakete sa ogranicenim protokom, koji su aktuelni na kablovskom internetu.
A cena ce da padne ili brzina da se poveca kada budu izbili protesti zbog male brzine(kradje protoka) interneta, a ovde se ne protestvuje ni kada hleb i jogurt poskupe, ni kada evro padne za 5%, ni kada u Bosni ukinu carinu(npr. i na uvozne automobile), a sve se ovo desilo u prethodnih 10 dana, verovali ili ne. Zato svi do sada poznaju frizera onog `haskog optuzenika`.
Ti skenirani papiri pokazuju cisto zvanicenje monopola, takoreci k/rcenje, ili se neko igrao u kucnoj radinosti.
Veca brzina od trenutne je jedna potpuno normalna i zdrava pojava, jer i corave svrake sada vec znaju da su ove tarife najblaze napisano lopovske, a i u Srbiji je malo tezi slucaj da se pokaze covekolikost ljudske rase na takav nacin.
Pozdrav.
Када сви мисле исто, значи да нико не мисли довољно
|