status: user broj poruka: 1492 | Root Cetrificate je potvrda da je stranica koju posecujes, a koja sadrzi poverljive ili, mozda, opasne informacije i ActiveX kontrole, bezopasna po tebe i tvoj kompjuter. Na tebi je da odlucis da li prihvatas da ides na taj sajt ili ne. Posto je to domaci akdemski sajt (.ac.yu), ocigledno nije registrovan kod medjunarodnih organizacija koje verifikuju sertifikate. Meni se to pojavljuje i u Operi i Internet Exploreru, kad proveravam racune u Komercijalnoj banci i Posti.
Ako si 100% siguran da je sajt OK, mozes da odaberes i da instaliras taj sertifikat, da te vise ne bi gnajvio sa tim Pop-up-om.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Sinoć mi se s vremena na otvarao prozorcic u kome je pisalo :: :: - The root certificate from `galeb.etf.bg.ac.yu` is not known to Opera. Opera cannot decide if this certificate can be trusted :: :: Mogao sam to da prihvatim ili odbijem. Ja sam samo zatvarao prozor a on se ponovo otvarao. Da li možete da mi objasnite o čemu se radi. Vidim da ima neke veze sa ETF-om. Kakav je to certifikat :: :: Pozdrav |