Fan ??!!?? Znam za sve te nedostotatke starog biosa,ali ja jednostavno neznam da updejtujem na novi, a znam da moze da se podigne sa 25% riva tunerom.Ali neceeeee! Promenim ja sve to lepo ali se ventilator ne ubrza,pa nisam gluv,ako ga necujem na 95% onda da ga j...em. Pomagajte,polomicu ga!!!!
da li je moguce..... to je fabricki kuler ,asusova karta,ja citam na nekim forumima,kao porede sa usisivacima na 55,60%,tacno mi je ovo moje malo nelogicno,hvala u svakom slicaju!
Ja takođe imam Asusovu grafičku i razlika je jako mala u buci koju ventilator pravi na srednjoj i max brzini. Po netu se može svašta naći, ako tebi ne smeta buka, ventilator brže radi, a hlađenje bolje, ignoriši retarde sa kojekakvih foruma.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.