sve naslov kaze... ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ovakve poruke mogu da se salju putem PM cisto da se izbegne zastarevanje drugih tema. Drugo, pitanje koje ti planiras da mu postavis moze da bude korisno i nekom drugom koji ce recimo preko Googlea da pronadje odgovor bas na ovom sajtu i eto nama jos clanova.
Off Topic: Ovaj sajt je bez posecenosti nula i trebalo bi raditi na ovome. Pretrazivanje komponenti je funkcija zbog koje sam ja dosao ovde ali preko preporuke. Search Engine Marketing je nesto cime se bavim vec 4-5 godina i mogu da dodam da je sajt sto se tog dela tice poprilicno neoptimizovan. Ne bi bilo lose kad bi odgovori na pitanja koja neko postavi guglu iskocili bas sa ovog sajta zar ne?
Da li je neko za da se pokrene neka inicijativa pa da budmo admine? Feel free i otvorite neku posebnu temu ako je neko ozbiljnije zainteresovan za ovo... Mali Abner, SkyFire, OCz, Rasha44, Machine, Pajsgudgud, Markopvct (pogresio sam nick verovatno i izvini), ServisPC, bax2003, Pisko i svi ostali koje sam nenamerno izostavio - da li je neko za? Ako i jeste hajde da napravimo listu po kojoj cemo da odradimo posao pa makar i sam utrosio deo svog vremena na ovo.
Takmicenje u kreiranju ikonica za rejting na pr. Ja cu to da uradim za dz pa ako ima jos vestih photoshopdzija mogli bi da napravimo malo takmicenje... Za DZ, a to neko kasnije moze da iskoristi i za portoflio ako mu neso znaci...
Da ne duzim: Pozdrav!
P.S. Sorry za off topic ali ovo je najnovija tema pa kao...
dobro zasto sam ga zvao...! :-P ne brini se bax necu da te smaram. nikad! ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ja kenj kenj i nista. =P Drugi put cu da otvorim Word i da kucam do mile volje, a na kraju samo `Don`t Save`... Bar niko nece izgubiti vreme citajuci NEBULOZE. A ja mislio Sizif je smarach kad ono...
da je bax prihvatio salu. A ti, Zmajche, pa bas tako, verovatno da nisi `kenj, kenj` verovatno bih i ja napisao nesto pametnije, ovako...nemam razloga. Ja ne mogu da verujem da ja moram da se objasnjavam zasto sam zvao Nebeskog...?! Trebao mi je hitno, dogovarali smo se i pre da mi posalje nesto. i sta ja sad treba da SMARAM preko foruma... `eee skyF ajde spichi mi ovo na mail spichi mi ono...kad sam se ovako lepo ispricao sa covekom i direktno (citaj PREKO MSN-a) dobio ono sto sam hteo. ja sad i dalje mogu da pisem al mislim da sam pametniji od tebe...pa necu. pozdrav. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Sta se sa tobom desilo, nema te jedno vreme a onda se vratis ultra-mega-giga-turo-hiper aktivan. Odjednom krecu zurke...nema sta, svaka cast! Najiskrenije!!!
Zmajko je ovda jedan od ljudi kome je stalo da ova PC Berza postane nesto vise nego sto je sad, a ako ovako nastavi postace teski smor...mada ja sam forum poceo da posecujem iz tog razloga jer sam uvek mogao da saznam nesto novo, a onda usput ako vidim da mogu nekome da pomognem, kazem sebi pa sto da ne...i tako svaki dan odem na berzu...cinjenica je da ne zna previse ljudi za ovaj sajt koji je po meni i vise nego koristan.
Zmajko respect za trud, ali ovde definitivno ima jako malo ljudi kojima je stalo do svega toga.
Pa nisam ja tebi uputio neku toliko ozbiljnu zamerku valjda da bi sad krenuli u ovom maniru... Cisto sam onako, dobronamerno, prokomentarisao da ce mozda i neko drugi da bude zadovoljan ako pronadje odgovor na pitanje koje ti njemu hoces da postavis. Eto tema je u Servis i overklok i niko je nije cackao (prebacio u svastaru ili sta vec) od strane admina sto je super stvar iako je to mozda moglo da se odradi preko privatne poruke. Sorry ako sam te uvredio, stvarno nije bilo zlonamerno. Eh, da, ono NEBULOZE je bilo namenjeno samom sebi, nisam aludirao na vase komentare. Ako je to bilo nejasno.
@Limunche Morao sam malo vise da radim iako sam tu i tamo citao na brzaka sta se ovde desava. I da, lepo si rekao - jedan od... Ali, jbga covek se umori i prestane da zvoca sto je mozda bas i poenta
Nisam ja izmislio nesto spektakularno, samo sam nastavio pricu koju su odavno pokrenuli forumasi kao sto su SkyFire, Machine i ostali. Promena je - dobili smo odeljak Caffe koji je zajedno sa svastarom uklonjen sa liste od 10 najnovijih tema na glavnoj stranici. Da li je to bilo dovoljno ili nije nemam pojma ali vidim da su i oni odustali od tih ideja... Uostalom, mozda mi se samo tako cini.
Hm, pravo vreme da se izvinem spomenutim forumasima kada sam u vreme diskusija oko ovih tema stao na stranu admina. Izvinite, bili ste u pravu... Ako to uopste nesto znaci.
Peace by peace Dawg
:: ...A ti, Zmajche, pa bas tako, verovatno da nisi `kenj, kenj` verovatno bih i ja napisao nesto pametnije, ovako...nemam razloga. Ja ne mogu da verujem da ja moram da se objasnjavam zasto sam zvao Nebeskog...?! Trebao mi je hitno, dogovarali smo se i pre da mi posalje nesto. i sta ja sad treba da SMARAM preko foruma... `eee skyF ajde spichi mi ovo na mail spichi mi ono...kad sam se ovako lepo ispricao sa covekom i direktno (citaj PREKO MSN-a) dobio ono sto sam hteo. ja sad i dalje mogu da pisem al mislim da sam pametniji od tebe...pa necu. pozdrav.
nemam razloga da se vredjam...pa i nesto licno direktno meni da si rekao ne bih se uvredio ili naljutio, stvarno nemam razloga. Postavio sam ja ovo prvo u svastari misleci da ce se videti na listi 10, ali nisam znao da su izbacili. Pa sam morao negde drugo. Ono sto hocu da kazem je, da pitanje uopste nisam imao za Sky-a nego je trebao covek da mi posalje nesto preko msn-a, a bilo je hitno. Da sam koristio PM ne bih bio siguran da je on to odmah video. eto toliko...pozdrav zmajko. ps Naravno da je i meni stalo do ovog foruma zato i jesam prijavljen jedino na njemu. Da sam imao nesto pametno da napisem/pitam/kazem uradio bih to svakako, ali uopste mi to nije bila namera u ovom postu. ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.