Posto sam ja covek koji se nikad ne zaustavlja trenutnim rezultatima i uvek ide napred ni sad mi djavo nije dao mira tako da se opet poigrah i dobih jos malo bolje rezultate...Ovog puta sam odradio kompletan test!
Nema potrebe da se to desi a i ako se desi doci ce neka 9900GX2 umesto nje Inace 8800GTX je riknuo sam od sebe,poceo je da brljavi i to je to...Ova karta je zdrava i radi kao sat...Vidi se iz prilozenog.
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Netje valjda ovaj put da da prodje kao i sa GTX,ipak je Sky pro : :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Postujem one koji na svojim masinama zaradjuju novac...Ja do tog stadiuma jos nisam dosao mada sam mogao u vise navrata..Ovo je licno zadovoljstvo i uzitak i ljubav koju gajim prema IT tehnologiji...Inace moj poziv je sasvim drugaciji,ja se bavim profesionalno nekim drugim stvarima tako da mi to donosi finansijsku podrsku da bi mogao da ispratim te Fancy stvari vezano za hardware...Do duse jako je ovo skup sport moram priznati,moras se nekad i neceg odreci da bi sebi priustio to sto zelis...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Bravo, rezultat vredan respekta. Kad vidim ovakve rezultate dodje mi da puknem kintu i kupim i ja bar neki q9450 i klokujem ga i neki 9800gx2. Stvarno bre, koliko ova tehnologija moze da se uvuce coveku pod kozu. A verovatno cu i da se otvorim za tako nesto, a 1000% sam siguran da mi nije potrebno i da ga necu iskoristiti do kraja, ali eto moram da ga imam
Vidi ovako,Quad je svakako vredno imati dal ga koristio 100% ili ne...Sto se tice grafike sada je bacanje para za 9800GX2 evo i zasto...To je bukvalno sklepana verzija od dva 8800GT-a ,znaci dva GPU-a G92!Ne kazem da je graficka losa,daleko od toga,bas je mrak,imao sam priliku da je vidim tek kad se pojavila u Srbiji...Nego problem je taj sto ce sad u Junu da izadju 9900 GT-GTS-GTX-GX2 sa GT100 i GT200 Chipset-ovima pa ce i najslabija varijanta 9900 serije progutati GX2!Ja sam mogao kad god sam hteo da uzmem GX2 i sad mogu ali je moja racunica u glavi daleko ispred modnog trenda!Ja ganjam performanse koje ce da zadovolje moje potrebe a mogu slobodno reci i da sam gamer tako da je opravdano sto zelim i dobro parce hardware-a!
:: :: :: :: Bravo, rezultat vredan respekta. Kad vidim ovakve rezultate dodje mi da puknem kintu i kupim i ja bar neki q9450 i klokujem ga i neki 9800gx2. Stvarno bre, koliko ova tehnologija moze da se uvuce coveku pod kozu. A verovatno cu i da se otvorim za tako nesto, a 1000% sam siguran da mi nije potrebno i da ga necu iskoristiti do kraja, ali eto moram da ga imam
za graficku si u pravu 10000%, treba sacekati 9900. E a sto ne uzmes neku SLI plocu (cisto za probu) i ubacis jos jednu 8800, cisto da vidimo neki rezultat kakav ce biti.
@SkyFire Ako se u junu pojavljuju 9900gt kartice koliko je dobra kupovina 8800gt kartica sada - u smislu ako sad dam 150e za 8800gt a za mesec dana bude 100???
Nego problem je taj sto ce sad u Junu da izadju 9900 GT-GTS-GTX-GX2 sa GT100 i GT200 Chipset-ovima pa ce i najslabija varijanta 9900 serije progutati GX2!Ja sam mogao kad god sam hteo da uzmem GX2 i sad mogu ali je moja racunica u glavi daleko ispred modnog trenda!Ja ganjam performanse koje ce da zadovolje moje potrebe a mogu slobodno reci i da sam gamer tako da je opravdano sto zelim i dobro parce hardware-a! ::
SkyFire, lepi rezultati, ali ako je vec Full test, sto ne istestira kartu i u igrama nego samo u Mraku? To je ono sto interesuje igrace i zbog toga dajemo toliku lovu :). Ako nije problem odradi Crysis, World in Conflict i druge zderace kartica, u dx9 i dx10, pa baci na berzu. Pozz
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
:: SkyFire, lepi rezultati, ali ako je vec Full test, sto ne istestira kartu i u igrama nego samo u Mraku? To je ono sto interesuje igrace i zbog toga dajemo toliku lovu :). Ako nije problem odradi Crysis, World in Conflict i druge zderace kartica, u dx9 i dx10, pa baci na berzu. Poz :: :: :: :: Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies... :: ::
Mislim da je to svakako dobra kupovina...E sad ja ne znam niti mogu da tvrdim i nagadjam koliko ce biti 9900GT ili tamo neki GS...Ali ako GS-GT bude od 150-200 Eur onda se ne isplati sad nista uzimati jer ce sve serije pod oznakom 8 biti smesne u performansama za 9 bar po onom sta su najavili a nVidi-i nikad nije za verovati..Zato po meni treba biti strpljiv jos mesec-dva i svako ce znati na cemu je!Sve je diskutabilno!
:: @SkyFire Ako se u junu pojavljuju 9900gt kartice koliko je dobra kupovina 8800gt kartica sada - u smislu ako sad dam 150e za 8800gt a za mesec dana bude 100?? :: :: Nego problem je taj sto ce sad u Junu da izadju 9900 GT-GTS-GTX-GX2 sa GT100 i GT200 Chipset-ovima pa ce i najslabija varijanta 9900 serije progutati GX2!Ja sam mogao kad god sam hteo da uzmem GX2 i sad mogu ali je moja racunica u glavi daleko ispred modnog trenda!Ja ganjam performanse koje ce da zadovolje moje potrebe a mogu slobodno reci i da sam gamer tako da je opravdano sto zelim i dobro parce hardware-a :: :: ::
ako ocekujes skok performansi sa 8800 na 9900 seriju kao sto je blo skok performansi sa 7900 na 8800, mislim da se to nece desiti.. 8-ica je donela pravu malu revoluciju u sferi performansi ali tako nesto se desi ponovo i to sa jos vecim skokom i sve to u skorije vreme, cisto sumnjam.. pitanje i odgovor za kupovinu 8800gt: uvek ce izlaziti nove kartice koje ce obarati cenu starih, tako da ce se uvek gubiti novac, ali to je svakako normalna stvar. onaj ko kupi novu karticu cim izadje, moze se reci da ce puci najvise para ali ce je prvi i imati. 8800gt je odlicna kupovina danas
:: Mislim da je to svakako dobra kupovina...E sad ja ne znam niti mogu da tvrdim i nagadjam koliko ce biti 9900GT ili tamo neki GS...Ali ako GS-GT bude od 150-200 Eur onda se ne isplati sad nista uzimati jer ce sve serije pod oznakom 8 biti smesne u performansama za 9 bar po onom sta su najavili a nVidi-i nikad nije za verovati..Zato po meni treba biti strpljiv jos mesec-dva i svako ce znati na cemu je!Sve je diskutabilno :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: @SkyFire Ako se u junu pojavljuju 9900gt kartice koliko je dobra kupovina 8800gt kartica sada - u smislu ako sad dam 150e za 8800gt a za mesec dana bude 100?? :: :: :: :: Nego problem je taj sto ce sad u Junu da izadju 9900 GT-GTS-GTX-GX2 sa GT100 i GT200 Chipset-ovima pa ce i najslabija varijanta 9900 serije progutati GX2!Ja sam mogao kad god sam hteo da uzmem GX2 i sad mogu ali je moja racunica u glavi daleko ispred modnog trenda!Ja ganjam performanse koje ce da zadovolje moje potrebe a mogu slobodno reci i da sam gamer tako da je opravdano sto zelim i dobro parce hardware-a :: :: :: :: ::
nVidia bas taku revoluciju u performansama i najavljuje a bilo je i krajnje vreme jer je G92 samo cist refresh!Logicno je da tako bude jer nema sta drugo vise da se izbaci a da performanse budu slicne,to bi bio cist promasaj!Ne moze niko tvrditi sa sigurnoscu sta i kako,sve su to sad spekulacije.Dok se GT200 definitivno ne pojavi a vredi cekati mesec-dva nista se ne zna.Sudeci po onom sto je receno 8800 GT za dva meseca nece biti najbolja kupovina jer ce izaci karta sa duplo jacim performansama za iste pare!
@shooter@ Dal ce progutati to cemo videti,obzirom da je sasvim nova arhitektura moze lako da se desi...Seti se kako je bilo sa 7950 GX2..Izasla je 8800 GTS i ta karta je postala smesna a da ne pominjem GTX-Ultra!Opet kazem,ja ne mogu da tvrdim nesto pouzdano jer nisam kompetentan.Videcemo kad se GT200 zvanicno pojavi,sve ostalo su price iz nVidie koje naravno mogu da budu istinite a isto tako i lazne...
:: :: ako ocekujes skok performansi sa 8800 na 9900 seriju kao sto je blo skok performansi sa 7900 na 8800, mislim da se to nece desiti.. 8-ica je donela pravu malu revoluciju u sferi performansi ali tako nesto se desi ponovo i to sa jos vecim skokom i sve to u skorije vreme, cisto sumnjam. :: pitanje i odgovor za kupovinu 8800gt: uvek ce izlaziti nove kartice koje ce obarati cenu starih, tako da ce se uvek gubiti novac, ali to je svakako normalna stvar. onaj ko kupi novu karticu cim izadje, moze se reci da ce puci najvise para ali ce je prvi i imati. 8800gt je odlicna kupovina dana :: :: :: Mislim da je to svakako dobra kupovina...E sad ja ne znam niti mogu da tvrdim i nagadjam koliko ce biti 9900GT ili tamo neki GS...Ali ako GS-GT bude od 150-200 Eur onda se ne isplati sad nista uzimati jer ce sve serije pod oznakom 8 biti smesne u performansama za 9 bar po onom sta su najavili a nVidi-i nikad nije za verovati..Zato po meni treba biti strpljiv jos mesec-dva i svako ce znati na cemu je!Sve je diskutabilno :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: :: :: :: :: @SkyFire Ako se u junu pojavljuju 9900gt kartice koliko je dobra kupovina 8800gt kartica sada - u smislu ako sad dam 150e za 8800gt a za mesec dana bude 100?? :: :: :: :: :: :: Nego problem je taj sto ce sad u Junu da izadju 9900 GT-GTS-GTX-GX2 sa GT100 i GT200 Chipset-ovima pa ce i najslabija varijanta 9900 serije progutati GX2!Ja sam mogao kad god sam hteo da uzmem GX2 i sad mogu ali je moja racunica u glavi daleko ispred modnog trenda!Ja ganjam performanse koje ce da zadovolje moje potrebe a mogu slobodno reci i da sam gamer tako da je opravdano sto zelim i dobro parce hardware-a :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.