Dakle,treba sutra da kupim cooler za CPU... Treba da hladi Intela E8200 na Asus p5e ploci... Naravno,uz dobar overklok... Koja je preporuka do nekih 40e,tj malo preko 3000 din... Hwala unapred... Razmisljam o Hyper 212(bax-ova preporuka),ali ako ima neko neku sugestiju,ne bi bilo lose!!!
Kad vec dodajes 40e bolje da si uzeo E8400 i hyper TX npr. ....bio bi i brzi i hladniji...ali sad je kasno nazalost....Hyper 212 ti je extra, slusam baxa kako mi svaki dan recituje pesme o tom kuleru .) ..uzmi njega i uzivaj Ajd uzdravlje :)
Hyper 212 je ludnica za cca 2400 din. Samo stavi pastu koja je došla uz njega (silver), kod montaže slobodno pritegni (ušrafi) kuler (ne brini ima dobre gumene odstojnike) i pesma. A za kusur kupi još jedan 12x12x2.5cm da ti ptavi promaju kroz kuler. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Hyper 212 koji i ja imam je vise nego duplo veci kuler od Th2, 16cm visok+2cm plocica, i ne moze da stane u svako kuciste lako. Sjajan kuler, mozda u TOP 15 vazdusnih kulera
ok ok...jos jedno pitanje. Fan koji se dobija uz 212 ima PWM tj. 4-pinski konektor? Na maximusu sa 4-pina ima samo prikljucak za CPU Cooler. Tako da drugi fan koji budem stavio na 212 moze da bude 3-pinski. http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=118 Hvala ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Ah...nisam primetio da je 3-pinski. Ok onda cu uzeti 212 i jos jedan 4pinski fan i voila! Pozdrav ___________________________________________________________________ It takes a non-poisoned creature to defeat and destroy a monster, that has grown and spawned a darkness, a darkness we can not tolerate.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.