Stara ali bas stara vest...Inace moze da se izvede vrlo lako...Ja nisam hteo da probam dok sam imao Maximus a sad i da hocu ne mogu jer je to svakako bios od moje ploce...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Nego, posto ortak uzima tu plocu, da li je neko probao ili cuo od nekog bliskog da na P5E flashuje BIOS za Maximus Formula ili Rampage Formula. Da li se posle moze vratiti na stari BIOS zbog garancije? Kakve zastite ima od korumpiranih *.bin fajlova? Koliko znam to je potpuno isti layout i komponente kao na Maximus Formula SpecialEdition osim sto nema dodanti LAN, vodeni blok, O/C tastere, e-SATA. Cini mi se da su na X38 CrossFire performanse u njenom slucaju u proseku vece za 10 procenata u odnosu na P5K Deluxe sa P35-com. Gledajuci generalno, Asus P5E je BestBuy jer kosta 10e vise od cuvenog Abit IP35 Pro koji je kralj P35 ploca u rangu do 180e, kome treba CF, kome on ne treba Abit IP35 po ceni od 140e ce uvek biti najbolja kupovina, bolja i od Asus P5K Premium/Deluxe a svakako bolja i do prilicno skupljih GA-EP35-DQ6 i DFI LanParty LT P35-T2R(S) koji su Abitu smesna konkurencija iako kostaju >30e vise...
@SF, @psyman...E, sada pitanje: da li u potpunosti pasu driveri (da ne skidam pojedinacno) sa Maximus Formula SE za ovu P5E? Da li koriste iste integralne chipove osim sto nedostaje par stvari?
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.