Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Dali u Beogradu postoji ovlašćeni Epson servis ?
STRANA 1 OD 1
Enprot Dali u Beogradu postoji ovlašćeni Epson servis ? 29.04.2008. 21:37 T9560

status: user
broj poruka: 21
Naime, imam Epsonov skener Perfection 3200 Photo koji je plaćen oko 400e 2004 godine. Problem je u tome što ga uopšte više ne mogu da startujem. Predpostavljam da bi u Epsonovom ovlašćenom servisu mogli da ga poprave, ali ne znam dali ga ima u Bg-u i na kojoj adresi.
Zahvalan na svakoj informaciji !
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doncocos Da li u Beogradu postoji ovlašćeni Epson servis ? 29.04.2008. 21:49 #52851

broj poruka: 417
Mislim da je BS procesor ovlasceni Epson servis.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KaiserSoze Jup... 30.04.2008. 21:04 #52943

broj poruka: 568
BS Procesor je ovlašćen, servis Viline vode, zgrada sa desne strane pre skretanja za Tempo, jasno je obeležen, ne znam tačnu adresu.
Pazi, imaju jednu foru, ukoliko ti servis konstatuje kvar, ali on je u principu ne isplativ, jer prelazi vrednost uređaja, polovnog ili novog, što je recimo slučaj sa glavama na Epson štampačima, kao u mom slučaju, ti odbiješ da ga servisiraju, onda ti obavezno naplate pregled uređaja, mislim da se kreće u rasponu od 1000 - 2000din.
Ukoliko se ovo promenilo, molim te postuj ovde info, kako bi smo znali da je do promene došlo.

Pozz.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs