9600Pro bi na standardnim frenvencijama (400MHz GPU i 600 MHz memorija) trebao da prebaci 10000 u 3DMarku 01SE u 1024*768. Proveri da nisi u drajverima ukljucio AA ili AF (meni se desilo par puta da zaboravim da iskljucim), 256MB RAMa i 1,65 GHz ne bi trebalo da budu toliki problem za ovaj test. Padaju mi na pamet drajveri za plocu (AGP) kao moguci uzrok.
Ako nije Pro, onda verovatno ima nesto nize taktove, 325MHz GPU i 400MHz memorija, sto nas blago priblizava rezultatima koje dobijas. Tacne specifikacije mozes da vidis na Sapphire-ovom sajtu.
jedva nakamcih 7200..sve sam nesto siljio u ati kontrol centru i reinstalirao drajver za agp...ali izgleda da je to max za ovu kartu..u svakom slucaju hvala ti IvanNo1 za pomoc
Moja 9600se ima bas toliko. Koje drajvere koristis? Probaj da skines s neta Catalyst 5.8 OMEGA drivere. Meni su oni u odnosu na verziju 4.9 doneli ubrzanje od nekih 20%. Takodje imas i odlicne opcije za overclock ako se odlucis za to. Naime mozes da podesis da kad ulazis u 3D aplikaciju driver sam overclockuje karticu a kad zavrsavar on je vrati na normalu. Njih mozes naci na sajtu https://www.omegadrivers.net.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.