BT je bolji i to dosta ako se ne varam. Ako jos ispoliras povrsinu na BT-u to je onda pun pogodak, posto TT i nema bas neku dobru obradu. Ja dajem glas BT-u.
E da, samo ako pazaris BT, uzmi VX model. Ovo me podesti, VX ima fan koji se vrti do valjda 2000RPM ili 2100, tako nesto - sve u svemu bolji fan tj. veci br. obrtaja. I njega mozes da kontrolises, posto je obican BT sa valjda fanom 3pin, a ovaj 4pin, znaci pwm.
OCz To sam i mislio da uradim, a možda ću i mog Q6600 malo da prevaspitam sa poliranjem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma koja garancija Pre se dobija 7-mica na lotu nego sto crkne proc. Ja sam kod mene ispolirao i proc. i Zalmana, dobio sam ~3-4c u load-u sto je dosta dobro.. Inace, ima ne netu jedan, nazovimo review, tj. neki lik je ispolirao bas BT i kaze da je dobio cak 10c po jezgrima, probaj da nadjes, ako je tacno, onda je to fenomenalno.
Jedina prednost Cooler Master 212 je u tome sto mozes da montiras dve 12-ce. Ali, ako TT VX model ima 4 pin konektor, onda je to bolja solucija, zbog kontrole broja obrtaja. Inace, standardan Big Typhoon ima novo buke 16 dBa a CM 19 dBa. CM ima veci protok vazduha, tako bar kazu specifikacije.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Ja sam ga ispolirao do mirror finisha, isao sam sa 800 pa 1000 pa odma 2000. Polir pastu nisam imao a neku koju sam nasao u radnji je bila 1500din, to mi je bilo mnogo te... Trljao sam ga krpicom par minuta kao zamenu :) Evo imas ovde par slicica pri dnu teme :
Aj polako, čime si ga polirao, samo krpicom, nekom grubljom ? Nešto što liči na šmirglu? Neko ime za tu polir-pastu ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Hm, imas na istoj temi ( prva strana ) i Spacemaster-ovo uputstvo. Ali evo kako sam ja isao. Vodena smirgla od 800, 1000 i 2000 ( svaka kosta oko 50din ) Uzmes i stavis parce smirgle ( od 800 ) na neku glatku povrsinu, ako imas parce stakla ili tako nesto, ja sam stavio na jedan stakleni stolcic. Stavis preko procesora onaj cover, i ides po 5-10 puta koliko god lagano u levu stranu, pa u desnu, pa gore pa dole. Tj. pod uglom od 90 stepeni.
I tako sa 800 dok ne pocne da menja boji u `boju bakra` ne mora ceo da izgleda tako. Onda predjes na 1000 e tu radis uglavnom posao, i na kraju sa 2000 to je super fina smirgla i sa njom ides dok ne dobijes da kazemo daj ogledalo efekat, a cela povrsina treba da bude boje bakra do tada. Ako hoces mozes i da kupis polir pastu pa sa njome da ga ispoliras jos dodatno ali nema potrebe ( a i pasta je 1000-1500+ din te se i ne isplati )
Pasta za poliranje popunjava mikroskopske šupljine tako da površina izgleda glatko. Sa obzirom na provodne sposobnosti paste za poliranje ne bih ti to preporučio. Preporučio bih ti da kupiš jedno 6mm staklo kao podlogu (obezbeđuje miran san).
Evo i ja da se pohvalim mojim Atlon64 (lepotan :)). Treba još da se iscimam da odradim C2D...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.