Neki utility/software preko koga mogu da vidim trenutnu voltazu na memari ? Znaci trenutnu ( Everest pokazuje def za plocu tj. 1.8v ) Unimer idt.. mi ne radi stvar..
to sto ce ti neki program ocitati direktno zavisi od elektronike na ploci i koliko je ona kvalitetno odradjena i koliko je precizna...ni jednom programu ne mozes da verujes dok ne uzmes unimer i ne proveris...
Theo sam da uporedim, ploca je Lan Party LT X38 Nego njen utility masi voltazu ako stavim 2.270v utility cita 2.17v recimo. Bios cita oko 2.26v sto je ok, pa sam theo samo da uporedim da li ce neki drugi program pokazati isto, zato pitam.
ne znam brate, nisam se igrao sas takvim programima i uvek sam samo unimeru verovao...mozda kad se optereti memorija ima neki vdrop...jebemliga...ma uzmi ti lepo unimer i odmeri pa uporedi sa tim utilitijem...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.