Jel` ima nekog da je narucivao nesto sa http://www.3records.co.yu/webshop/catalog/, posto sajt vise nije u funkciji, ima li neko neki kontakt telefon? Moze i neki drugi izvor samo da ima CPU kulere.
Ne bih da sam negativan, ali cini mi se da trenutno stvari ne stoje najbolje. Ja sam pre mesec i nesto vise kontaktirao doticni sajt i hteo sam da porucim Zalman napajanje 600HP. Bio sam spreman i vec mi je polako gorelo ispod nogu jer me je cekao posao. I tako sam se neko vreme ganjao sa tipom i onda sam dobio info da se obustavlja ta vrsta kupovine za sve nove narudzbine ali kao da stare ce biti kao izvrsene. Medjutim u zadnjem momentu tip me ispali i kaze da i meni obustavlja porudzbinu. Bio sam vrlo ocaran!!! Ma cista ispala ali ko zna sta mu se desilo kad je prekinuo da to radi. Inace ima jos jedan tip i sigurno ces ga naci u oglasima - trazi pod noki ili ukucaj Zalman u pretragu i videces ga. Tip nabavlja sve od Zalman-a. Cene su malo vise ali ako nabavlja koga briga sto su vise.
Ma nije ispala, ja sam do sada uzeo 4-5 stvari tu, Zveki je admin i vlasnik. Medjutim, zaista jeste zatvorio shop pre ~ mesec dana ili tako nesto. I poruzbine su bilo povucene. Inace meni je sve stizalo uredno i bez problema u ranijem periodu kada je sve radilo ok.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.