CPU: Intel E8200 2.66GHz + box cooler MB: Asus p5e x38 PSU: Corsair hx-620w RAM: Geil PC8500 2x2GB 1066MHz 5-5-5-15 kuciste antec 900 imam problema da nateram procesor da radi stabilno preko 3.2GHz... Sta treba uraditi? Sta kako setovati? Stvarno mi je bitno,svaka pomoc ce dobro doci... Hvala unapred... Inace,nemam skoro nikakva iskustva sa overklokom... ali se razumem u kompove,tako da nisam bas ni tutuban... Jel da uzimam novi cooler? koliko ce to pomoci i koji da uzmem?
:: :: CPU: Intel E8200 2.66GHz + box coole :: MB: Asus p5e x3 :: PSU: Corsair hx-620 :: RAM: Geil PC8500 2x2GB 1066MHz 5-5-5-1 :: kuciste antec 90 :: imam problema da nateram procesor da radi stabilno preko 3.2GHz... Sta treba uraditi? Sta kako setovati :: Stvarno mi je bitno,svaka pomoc ce dobro doci... Hvala unapred.. :: Inace,nemam skoro nikakva iskustva sa overklokom... ali se razumem u kompove,tako da nisam bas ni tutuban... Jel da uzimam novi cooler? koliko ce to pomoci i koji da uzmem
:: Vrati taj 8200 i doplati za 8400.. :: Imaces brzi procesor ne moras da klokujes a cena ce ti biti ista kao da si kupio 8200+TX2 :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: greh je uzeti C2D pa jos 45nm-ski i ne klokovati
Ok je overklokovati, ali po mom mišljenu, samo kada je to zaista potrebno. Jeste zanimljivo igrati se time, ali gre`ota je ubijati NOV procesor. Aj`, da je nešto starije, pa neki program ili igrica koče itd...
:: :: :: :: :: Vrati taj 8200 i doplati za 8400.. :: :: Imaces brzi procesor ne moras da klokujes a cena ce ti biti ista kao da si kupio 8200+TX2 :: :: :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: :: :: :: :: greh je uzeti C2D pa jos 45nm-ski i ne klokovati
Broj postavljenih tema: 60396. Broj poslatih odgovora: 647438. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.