Majstori jel ima neko ovaj cooler ? Ako ga neko ima a koristi ga za AMD-a onda mu ne treba onaj limčić za Intel što je uz njega dobijen. Meni trebaaaaaaaaaaaa jer je mog pojeo mrak.....hoću reći izgleda da ga je keva udružila sa kantom za đubreeeeeeeeeee..... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Moj nije Hyper 6+ nego samo Hyper 6. Onaj iznutra bakarni i šest onih cevčica sa strane.
ALi čini mi se da bi mi pasovao i tvoj limčić. Ne bih se zezao da sam pravim nešto pa da skrljam ploču, neka hvala. Kupiću kuler i ćao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Ako je za 775 onda ga ja verovatno imam pošto koristim 478. Zovi na 063/351-015 (ako si u Beogradu) u četvrtak uveče - do tada bi trebalo da ga pronađem.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.