imam problem sa tv karticom i uzasno me nervira.Imam Leadtek TV2000 XP Expert koju sam stavio na asus p5k-e plocu.Kada hocu da gledam tv na njoj na monitoru mi pise `fails to build graph` inace fm prijemnik radi odlicno.instalirao sam drajvere koje sam dobio uz nju,proverio kablovsku sve je ok ne znam da li je do drajvera ili do same kartice.Da li neko mozda ima neku ideju sta bi to moglo da bude.
Skini nove drajvere i novi PVR odavde i trebalo bi da ti reše problem. Imao sam sa istom karticom takav problem i rešen je čistim gaženjem drajvere kroz device manager.
Imam istu karticu i zadovoljan sam u potpunosti. Nisam ni probao original drajvere, nego sam odmah skinuo nove drajvere i najnoviji PVR2 sa kojima radi odlicno. Pozdrav
Imam istu karticu i zadovoljan sam u potpunosti. Nisam ni probao original drajvere, nego sam odmah skinuo nove drajvere i najnoviji PVR2 sa kojima radi odlicno. Pozdrav
mene zanima koliko kanala i kojih se moze hvatati preko tv kartice? da li je to zavisno od kucnih antena i kablovske ili je to totalno ne povezano? npr koje bih kanale hvatao sa njom?
@limunche Uhvatio bi sve kanale koji su raspoloživi bilo na kablu ili preko normalne antene. Što se softverskog ograničenja tiče, ne brini se svi kanali će ti stati, i K i S.
A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j.......
svima skinuo sam drajvere sa leadtek sajta i sve radi.Slika je super kao i fm prijemnik.A karticu sam uzeo u euro*inku tako da cu da im se na*e*em majke.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647275. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.