Pre nekoliko nedelja uzeo sam novi komp i ja sad da ga malo overclockujem procesor kad ono... prc U biosu nema nista da se podesava osim neko njesra od D.O.T (Dynamic overclocking technology) koji mozes da stavis na neke nivoe do commander. Probao sam tako sto sam stavio na najvise ali nevidim nikakvu promenu. Da li neko ima ovu plocu ili neku ideju?
Maticna je MSI K8N SLI Platinum Procesor je AMD Athlon 64 3200+ MHz Ostalo je 2x512MB RAM Kingmax 400MHz CL 2.5 i GF 7800GTX 256MB 256bit PCI-E
klokovanje a64 procesora je malo specificno, nije kao kod drugih procesora. Ali ako si hteo da klokujes masinu onda je trebalo da uzmes EPoX 9NPA+ ili Abit Fata1lity a ne MSI Platinum :)
Kakav matori, lol. Imam 16 godina :) Moja greska... ali sta je tu je. Nemogu da menjam plocu ponovo. Moram da nadjem neki nacin da clockujem procesor...
s obzirom da imas ovu konfiguraciju a da ne pricamo o grafici, jednostavno poslusaj serhia i zameni plocu........tvoju ces prodati za 20-30 evra nize. Pozdrav !!!
Nasao sam nacin da clockujem :) Plocu sam izabrao zato sto volim MSI i ima sve sto mi treba... A narocito SLI ( samo ubacis jos jednu 7800GTX, koja je takodje od MSI :P )
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.