Pre dva dana odjedom mi se ukoči komp.Kada sam ga ugasio i hteo ponovo da ga uključim nije hteo da se uključi.Posle nekoliko pokušaja uspeo sam da ga upalim,ali mi je izbacio poruku : KEYBOARD ERROR OR KEYUBOARD NOT PRESENT.Isključio sam tastaturu i pokušao ponovo da ga upalim,ali neće da se upali.Pokušao sam sa skidanjem baterije,ali ni to ne pomaže.Deluje mi kao da se resetuje na svakih 5-6 sekundi jer se tada začuje dvd rom i dioda za hdd trepne.Da li neko zna u čemu je problem?
Koje su ti komponente? Da nam bude lakše pronalaženje potencijalnog problema. Pozajmi od druga napajanje, pa probaj s njim da upališ (bez šibice :)) komp. Verujem da je napajanje riknulo, pa možda je i ploča pride...
Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
Da li si ti uopste pokusao sa ispravnom tastaturom? Stavi ispravnu tastaturu i misa i pokusaj opet. Ako ni tada ne uspe odvoj sve sa ploce (HDD, DVD, CD, floppy) i probaj onda, pa tek onda mozes da sumnjas na RAM, plocu ili napajanje
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647276. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.