Bravo ako mozes da detaljnije opises ostatak sistema.... i cime je hladjen pentium D Kakav je on u poredjenju sa Core2Duo preocesorima serije 2xxx i koja je njegova cena?
Re: Re: Intel Dual Core 935 na 5 i kusur gigaherca...
16.01.2008. 02:37
status: user broj poruka: 18472
Asus Commando Geil Ultra Plus 4-4-4-12 , 1066 Mhz 2 x1Gb Cooler Master M1000...
Dual Core ove generacije je po arhitekturi stariji od nove serije Dual Cora 2...i samim tim i sporiji.Naravno vidis i sam koliko mogu da se klokuju tako da im je to prednost u odnosu na noviju generaciju na kojoj su po def vec mali klokovi a manja overclock mogucnost.Inace po testu Dual Core 2... na mnogo manjim klokovima je brza od Dual Core-a Pentium D na mnogo vecim klokovima i uz to daje vise poena na Mark Testu!
P.S.Ceo test sam kao i prosli put odradio u hladnoj prostoriji sa Cooler Master Hyper TX! Znaci sve na vazduhu!
:: Bravo ako mozes da detaljnije opises ostatak sistema.... i cime je hladjen pentium D :: Kakav je on u poredjenju sa Core2Duo preocesorima serije 2xxx i koja je njegova cena :: :: Svaka cast! :: :: :: :: Sta sad kazete drugari-kolege?Evo ja samo da ispunim svoje obecanje.. :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647276. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.