Use Google! E2xxx procesori se lepo klokuju, cak sam primetio oglas ,,2140 na 3,2 GHz,,. Stavi fsb - memory clock mode na linked, fsb - memory ratio na sync mode, podigni voltazu NB za 0.05, voltazu procesora za 0.05 ili 0.075 i probaj sa fsb = 350, pa teraj dalje.
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
ma guglah ja ali ratko ko ima ovu kombinaciju. Ovo me buni http://www.benchmark.co.yu/tests/mainboards/asus/P5N32-E_SLi/BIOS/velike/DSCF0570.JPG. ovo sto pise fsb, to sam maksimalno doterao do 1150, kako da znam koliko je to `pravih` fsb, ne verujem da je preko 300. Ja se izvinjavam ali sam do sada koristio amd i klokovao ga u dva poteza, a ovde ima toliko opcija da mi se vrti u glavi. Svidja mi se sto moze mem da se podesi nezavisno od proc-a.
Broj postavljenih tema: 60382. Broj poslatih odgovora: 647276. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.