Rade prvenstveno monitore i industrijsku elektroniku,meni su opravili dobro stari Samsung monitor sa 2 video ulaza ,koji mi sada stoji u ormanu ispravan ,drzim ga u rezervi.Jednom sam nosio i napajanje TT ,opravili su ga ,ali rece mi covek da to ne rade i da se ne isplati .ali ajd.Trajalo je 6 meseci .To su prekidacka napajanja sa jakim mosfetima ,to ako rikne mora da bude identicno . Najbolja varijanta po meni je ,ako je naduven neki elektrolit da to zamenis sam ako si verziran u elektroniku i to je sve . Ili zoves nekog ko se razume u elektroniku da ti to zameni.Ja sto sam opravljao sam sebi to je bila samo zamena elektrolita u 80 % slucajeva to se desava,mora da bude ista vrednost elektrolita.Sve drugo je po meni gubljenje vremena.
Hvala, videcu, mozda se ne isplati cekanje, jos neki su mi rekli da se ceka po par meseci.
:: Blue Electornic :: :: https://nino.predlogsajta.com :: :: Rade prvenstveno monitore i industrijsku elektroniku,meni su opravili dobro stari Samsung monitor sa 2 video ulaza ,koji mi sada stoji u ormanu ispravan ,drzim ga u rezervi.Jednom sam nosio i napajanje TT ,opravili su ga ,ali rece mi covek da to ne rade i da se ne isplati .ali ajd.Trajalo je 6 meseci .To su prekidacka napajanja sa jakim mosfetima ,to ako rikne mora da bude identicno :: Najbolja varijanta po meni je ,ako je naduven neki elektrolit da to zamenis sam ako si verziran u elektroniku i to je sve . Ili zoves nekog ko se razume u elektroniku da ti to zameni.Ja sto sam opravljao sam sebi to je bila samo zamena elektrolita u 80 % slucajeva to se desava,mora da bude ista vrednost elektrolita.Sve drugo je po meni gubljenje vremena.
Broj postavljenih tema: 60412. Broj poslatih odgovora: 647571. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.