Pozdrav! :) Imam monitor koji od jutros signalizira da je na samrti (treperenje pozadinskog svetla i uznemiravajući zvuk koji je između zujanja i šuštanja). Postoji li neka ustanova, tj servis kome bi se vredelo obratiti? S jedne strane, monitor je starudija (nisam trenutno kod kuće, ali je neki stari BenQ sa CCFL pozadinskim osvetljenjem), sa druge, ne daju mi se baš pare za nov ako ne mora, a deluje mi da bi moglo biti nešto trivijalno,
Slicno iskustvo je imao burazer bas sa Benq-om, uputio sam ga na servis: https://kselectronics.rs/ Platio je oko 20eu popravku (zamena pozadinskog osvetljenja).
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: Pozdrav! : :: Imam monitor koji od jutros signalizira da je na samrti (treperenje pozadinskog svetla i uznemiravajući zvuk koji je između zujanja i šuštanja). Postoji li neka ustanova, tj servis kome bi se vredelo obratiti? S jedne strane, monitor je starudija (nisam trenutno kod kuće, ali je neki stari BenQ sa CCFL pozadinskim osvetljenjem), sa druge, ne daju mi se baš pare za nov ako ne mora, a deluje mi da bi moglo biti nešto trivijalno,
:: Slicno iskustvo je imao burazer bas sa Benq-om, uputio sam ga na servis: https://kselectronics.rs :: Platio je oko 20eu popravku (zamena pozadinskog osvetljenja) :: :: “La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”. :: :: :: Pozdrav! : :: :: Imam monitor koji od jutros signalizira da je na samrti (treperenje pozadinskog svetla i uznemiravajući zvuk koji je između zujanja i šuštanja). Postoji li neka ustanova, tj servis kome bi se vredelo obratiti? S jedne strane, monitor je starudija (nisam trenutno kod kuće, ali je neki stari BenQ sa CCFL pozadinskim osvetljenjem), sa druge, ne daju mi se baš pare za nov ako ne mora, a deluje mi da bi moglo biti nešto trivijalno,
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.