Sta je u pitanju, pa naduven elektrolit. Ako je neko kungfu matoro napjanje nemoj ni da razmišljaš o popravci.
:: :: Problem je sto lampica na maticnoj blinka I ne pali se komp. :: :: Probao drugo napajanje sve ok.. :: :: Sta je u pitanju I znate li nekog ko popravlja pwr, ,, otvarao sam ga. .primetio naduven elektrolit
Mogu ja da ti to zavrsim ako se ne snadjes, javi se na pm
:: :: Problem je sto lampica na maticnoj blinka I ne pali se komp. :: :: Probao drugo napajanje sve ok.. :: :: Sta je u pitanju I znate li nekog ko popravlja pwr, ,, otvarao sam ga. .primetio naduven elektrolit
E ljudi koliko naplatiete delove i za ruke, za ove kao sitne popravke? Se ispalti ako je napajanje matoro uopste popravljati ili je bolje dodati jos malo kinte i uzeti glanc novo?
+1 Pogotovo sto je vrisnuo osigurac nema tu popravke ili je neispativa,ajde da brljavi pa da je samo potrebna zamena elektrolita ovako je nesto u spoju ko zna sta...
:: E ljudi koliko naplatiete delove i za ruke, za ove kao sitne popravke :: Se ispalti ako je napajanje matoro uopste popravljati :: ili je bolje dodati jos malo kinte i uzeti glanc novo :: :: Cpu: Ryzen 1600x + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:16 Gb :: SSD: Crucial 500 gb +HDD 500g :: MBO:Asus b350 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Corsair 850 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse: Razer Nag :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Očigledno je neisplativo. Računao sam da takvo košta 4-5000 pa se možda popravka isplati. Pogledaću jeftinije kineze, ako imate savet za bilo šta do 3000 din. Hvala na savetima.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.