Nije rudarila nego je blokirao ventilator a ja nisam proveravao i pregrejavala se učestalo pa je popustila neka od kuglica na grafičkom čipu, Kupljena je spolja pa sam dobio novu zamensku a ovu staru nisam morao da vraćam, proizvođač je evga i baš sam prijatno iznenađen raspoloženošću prodavca koji mi je izašao u susret i odmah poslao novu o svom trošku, E sad ja bih da pokušam da osposobim i ovu što je riknula da ne stoji za džabe, @Stripy, da li ti radiš ove stvari i ostale popravke na elektronici računarskih komponenti, nekoliko puta sam bio kod tebe još u Čumićevom sokačetu ali to je bilo davno a tehnologije su u međuvremenu dosta napredovale, pozz
Tebi treba reballing, a ne reflow, ako hoces da bude kvalitetno odradjeno. Za graficke karte tog tipa je jako komplikovan i precizan proces uz skupu opremu, to ces jako tesko naci na nasim prostorima. Mislim da sam video oglas na kupujemprodajem za reball.
:: Nije rudarila nego je blokirao ventilator a ja nisam proveravao i pregrejavala se učestalo pa je popustila neka od kuglica na grafičkom čipu :: Kupljena je spolja pa sam dobio novu zamensku a ovu staru nisam morao da vraćam, proizvođač je evga i baš sam prijatno iznenađen raspoloženošću prodavca koji mi je izašao u susret i odmah poslao novu o svom trošku :: E sad ja bih da pokušam da osposobim i ovu što je riknula da ne stoji za džabe :: @Stripy, da li ti radiš ove stvari i ostale popravke na elektronici računarskih komponenti, nekoliko puta sam bio kod tebe još u Čumićevom sokačetu ali to je bilo davno a tehnologije su u međuvremenu dosta napredovale :: poz :: :: ::
I posle WLADA budala sto se kune u EVGA i njihovu brigu o korisnicima.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: :: Kupljena je spolja pa sam dobio novu zamensku a ovu staru nisam morao da vraćam, proizvođač je evga i baš sam prijatno iznenađen raspoloženošću prodavca koji mi je izašao u susret i odmah poslao novu o svom trošku,
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: I posle WLADA budala sto se kune u EVGA i njihovu brigu o korisnicima :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: :: :: Kupljena je spolja pa sam dobio novu zamensku a ovu staru nisam morao da vraćam, proizvođač je evga i baš sam prijatno iznenađen raspoloženošću prodavca koji mi je izašao u susret i odmah poslao novu o svom trošku,
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.