:: 1800 din u radnji, na kp mozda i manje :: :: :: :: Da nema slucajno neko HDMI to VGA converter :: :: :: :: Uzeo sam grafiku i ne mogu da je povezem jer monitor ima vga samo.
DP-VGA i MINI DP-VGA oba su po 650 din, pa ako imas neki od ta dva na grafickoj... I trenutno sam na odmoru, vracam se za par dana, pa ako ti nije kasno.
:: DP-VGA i MINI DP-VGA oba su po 650 din, pa ako imas neki od ta dva na grafickoj... I trenutno sam na odmoru, vracam se za par dana, pa ako ti nije kasno :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: ::
Rade posao. Kome je do input laga i kvaliteta slike, taj svakako nece koristiti monitore sa D-SUB ulazom.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: Da li su ova spravice dobro resenje? Citao sam svasta, tj da umeju za zezaju, prave probleme i slicno :: :: :: Dolazi li do gubitka kvaliteta slike/input lag-a ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.