Nisam ni znao da je ovo slučaj jer nisam povezivao komp sa telefonom baš baš dugo. Inače telefon je ostatak veoma ispravan, najnormalnije puni i napuni do kraja.
E sad mene interesuje da li je moguće da se zbog nekorišćenja nešto nahvatalo na te pinove za sync, mada meni je to malo moguće jer mikro usb ostvaruje kontatk sa svim pinovima, bez obzira da li ja sinhronizujem, punim ili šta već.
Šta bi tu moglo da bude. Hladan lem ili možda neispravan konektor ?
Probaj da deinstalises sve u vezi telefona, pa ponovo...
To sto se telefon puni preko USB-a, znaci samo da 2 pina sigurno rade (+ i -). Za data/sync povezivanje potrebno je da i drugi pinovi imaju kontakt sa odgovarajucim USB- pinovima na kompu.
ili ako preostala dva pina ne rade ili jedan od ta dva zaduzena za sync, onda je u pitanju hladan lem. Inače telefon je resetovan i probani su različiti usb kablovi
ali puni na oba. Za lemljenje imam prijatelja koji bi to mogao odraditi ali za stavljanje novog i ne baš jer ne znam da li to može da se kupi kod nas ili mora vani da se naručuje, taj konektor .
kad ubodes usb u fon , moras fonu reci sta da radi i kako da se ponasa kad je spojen na usb , dali samo da puni ! , dali da glumi flesh memoriju !! dali da glumi u domacem filmu itd
da li da punim ili da bude disk. To je nudilo ranije. Sad kad konektujem samo krene da puni i to je to. Dilema je samo da li treba menjati konektor ili prelemiti konekcije ?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.