... drugar nosio kod nekog krkana pre nekog vremena laptop da mu sredjuje i pametnjakovic je psotavio svoju sifru na bios itd... jel ima neko ko bi mogao da mi pomogne sa backdoor passwordom da mogu instalirati novi win? da nisu ovi geenratori sa neta sto ne rade...
WaDaFak? Pa zasto ne zove krkana za sifru? Osim ako krkan nije iz Nemaćku... :) `Sifra na bios itd...` Sta to znaci? Sta je njemu uopste zakljucano? Ulazak u BIOS ili hard disk?
:: ... Zasto nije dostupan na stari broj, pretpostavljam da je iz fazona` stavim ja tebi sifru pa ces ti morati doci opet kod mene :: :: http://valid.x86.fr/e97y5n :: :: Intel Core i7-6700H :: Samsung 8192 MB (DDR4-2137 :: Asus NVIDIA GeForce GTX 960 :: ::
Ti bas izbegavas da das odgovor na pitanja. Uz svu dobru volju da shvatimo sta je problem sa tim BIOSom, plasim se da samo mozemo da nagadjamo. S` obzirom da se raspitujes o kodovima sto ponistavaju sifre kada vlasnik hoce da zastiti laptop od kradje ili neovlascenog pristupa, onda imam samo jednu rec: BATALI.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.