Potreban mi je savet: Na kućištu Corsair Carbide 200R crkava prednji USB3 (plavi), kućište je pod garancijom ali ne nosi mi se na servis pošto svakodnevno radim na tom kompjuteru. Da li može da se nađe negde taj konektor sa kablom da se samo zameni ili postoji neko drugo rešenje?
Za front usb 3.0 nema sanse da nije dobro povezan kabl na maticnu. kepica mislim da nisi instaliaro driver za 3.0 : AMD USB 3.0 hub and host controller ili USB 3.0 Driver - Intel®
M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100
Obrati se Corsair-u, mogu da ti posalju taj kabl kroz garanciju.
:: Potreban mi je savet :: Na kućištu Corsair Carbide 200R crkava prednji USB3 (plavi), kućište je pod garancijom ali ne nosi mi se na servis pošto svakodnevno radim na tom kompjuteru :: Da li može da se nađe negde taj konektor sa kablom da se samo zameni ili postoji neko drugo rešenje ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.