Ili si previse overklokovao kartu, pa je drajver hteo da se resetuje na default, pa nije mogao - zbog previsokog overkloka, ili ti se karta pregreva.
Kad se previse overklokuju AMD karte, pa se monitor zacrni na duze vreme iako se ostatak kompa nije zamrzao, dobija se takva poruka. Obican reset vraca sve u normalu.
Toliko mogu da ti kazem na osnovu informacija koje si pruzio.
Ovo mi se desava kada igram World of Warships i posle bitke mi izadje u win ali mis ima oblik ko da je u igrici onda stisnem win dugme na tastaturi i on iako vidim destop izadje i ja ugasim igricu preko Task Managera iako mi je Dest top odazivan jos par sekundi i onda se pojavi ova poruka.
Probaj sa ovim Microsoft fixom, iz linka iznad. I probaj da stavis bas najnoviji AMD drajver, 15.6 beta. Prvo stavi najnoviji drajver, pa onda onaj fix. Isto poskidaj i apliciraj sve najnovije apdejte za Windows koji imas. Ako ti se desava samo sa tom igrom, onda je jasno da je u pitanju samo softverski problem, nista ozbiljno.
Ako ti se nikakav problem ne pojavi, jasno je da je u pitanju do igre: bagovita je na neki nacin.
I kad deinstalirate AMD drajvere, koristite ovaj tool, radi ceo posao, i sve, apsolutno sve uklanja. (nikako ga ne koristite ako imate Windows 8, samo za Windows 7 radi odlicno): http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/16748/ (I jos jednom da ponovim: ovaj AMD Clean Uninstall Tool radi odlicno pod Windowsom 7, ni slucajno ga ne koristite pod Windowsom 8)
:: Ovo mi se desava kada igram World of Warships i posle bitke mi izadje u win ali mis ima oblik ko da je u igrici onda stisnem win dugme na tastaturi i on iako vidim destop izadje i ja ugasim igricu preko Task Managera iako mi je Dest top odazivan jos par sekundi i onda se pojavi ova poruka :: :: Kartica Asus 280x i nije overklokovana uopste :: :: ::
Ma druze igre su im bagovite, i meni se desava u WOTu, doduse ne kao tebi plavi ekran ali izbacivanje iz igre na desktop kao da nisam ni igrao, resetovanje racunara uz poruku da je drajver graficke prestao sa radom i slicne brlje koje belorusi definitivni nisu u stanju da poprave. Uglavnom se to desava posle njihovih basnoslovno dobrih apdejtova koji nisu nista drugo do sminkanje pojedinih tenkova i konstantno menjanje topografije mapa uz poneku novu jednom u pola godine ako nam se posreci tako da tesko da ces ti tu nesto moci da uradis.
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black
i vrati RAM memoriju sve na default fabricka podesavanja
znaci i brzinu i tajminge
neke igre mogu biti osetljivije na zategnutije tajminge od ostalih i kad krasuje uglavnom dobijes bsod sa navedenim gpu drajverom kao krivcem
ja sam imao taj problem sa `HAWKEN` i ubijao sam se 3 meseca da provalim sta je dopisivao se i sa podrskom i sve i novi sistem i drajveri .......... ma strasno da bih na kraju skontao da su tajminzi na ramu zapravo problem
e onda sam tajminge vratio na fabricki testirao 2 sata uzastopnog igranja sto je pre bilo ne moguce i onda polako smanjivao tajminge jedan po jedan dok opet ne pocnde da krasuje
znaci Ram jer imamam 2 stapa od po 8 GB na 1600 Mhz samo sto jedan radi na 9-9-9 a drugi na 10-10-10 ali u biosu je sve ok oba su podesena da rade na 9-9-9 ?
I igrao sam wot i wop i nista sve ok. Znaci da je igrica ne valja.
A u biosu cu da proverim kako stoj jer sam preko team wiewera sada ovo uradio pa kada dodjem kuci videcu bios kako mi je podesen i sta mozda ne stignem danas ali sutra sigurno i probacu jednu po jednu memoriju..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.