Davno bese a ja to vise ne pratim ali mislim da na benchu ima lik JBL i da je on svojevremeno modovao kucista. Nisam siguran ali mislim da je iz Beograda.
Pogledaj na benchu ako te ne mrzi. Ima jos likova koji to rade, pogledaj po onim temama gde kace te projekte.
Ne verujem da ce neko pristati to da uradi, jer je to krvava i jako skupa zajebancija. To je fantasticno kuciste, jako kvalitetno, ali kada bi znao sta tu sve treba da se odradi jer ga je vreme pojelo i raspored nekih stvari je bezveze, muka bi te uvatila.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Radili su momci to za novcanu nadoknadu zato sam mu i rekao gde da ide da pogleda. E sad posto ja to dugo ne pratim mozda se nesto promenilo u medjuvremenu.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.